Pages

15 May 2014

Balcony Garden

Tetiba.
Asalnya bila tgk gmbr ni kat instagram Perfect Livin
Lepas tu rasa cam eh, bes jugak kalau dapat buat garden.
Begini ke.
kredit : Here
 Begini ke.
kredit : Here

Ewah. Cam balkoni kau tu besau benau kan.
Udah la sesekangkang semut cuma.
Udah la kecik, dia terus simen (biasa kan balkoni ada palang2 tu).
One part, mmg selamat sebenarnya sbb kalau palang palang je tu cam gayat pulak kan.
Tapi tu lah. Tak leh fefeling nak duduk2 minum kopi sambil tgk orang mandi kolam sbb kalau buh meja, duduk kat kerus, mmg tak napak bawah.

Jadi, ku rasa, ku nak buat small garden lah.
Dalam pikiran nak buh english herb.
Cewah!
Ye ye o je lah kau ni puanstoberi.

Eh.
Skrg ni pun ada kaktus tau. Beli kat cameron tahun 2011 dulu. Ada hidup lagi.
Ni nak pergi lagi, nak beli lagi.
Pastu nak beli pokok2.
Pastu nak beli pokok stoberi.

Kuikuikuikui.

Baik.
I nak study lagi pasal balcony garden ni.
At least dapat buat cam gmbr atas skali ngan tangga tu pun cun.
Buh kaktus kan. Wiii... suka lah!

Tapi, tak menyemak rumah ke?
Rajin ke nak bela??? (-_-")

And one big thing.
Mana nak jemur kain?? Huwaaa... yard yg sekangkang semut tu pun dah penuh gak.
Mencik betol lah!

4 juta komen

wat la garden dalam umah kekda... ltah small fountain, cute je rasa..
eh tetiba verangan nak wat garden jugak nieh.. hehe

hohohoho idea brillionnnnnn jom buat mini garden, saya tkt sy nampak gardenia jer.. lps makan tdo.. langsung x kjjadi garden kikikikiki

comelllnya balkoni camtu.. leh lepak2 tepi balkoni ye :)

yg bawah sekali mcm idea nak buat.. tp idea je ar... hahahahaha
kan dh la balkoni sekangkang ai je... uhuhuhhuhu anganan tgi

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign