Pages

29 May 2014

Kasut : Part 2

Tu hari dah buat entry pasal kasut.
Ni pun pasal kasut.
Jadi, nama dia part 2 lah.
Nanti kalau ada lagi, jadi part 3 dan seterusnya.

Oke.
Ai dah dapat kasut.


Ekceli bukan kasut la kan.
Sandal je pun camni kan.
High heel sandals.

Semalam petang, lepas office terus pergi KLCC.
(lama pun dah tak pergi KLCC nih).
Tujuan nak pergi Vincci.
Tapi, masuk kat Parkson ada sale. Jadi, terus beli kat situ.


Pergi Vincci gak lepas tu.
Tapi, urgh. Orang ramai. Tak suka lah.


Masuk Primavera.
Sini byk kasut. Yg mmg kasut la.
I mean yg kasut sarung bertutup tu.

Aku pernah beli kasut kat sini. Mmg sedap la. Kira cam pakai lama pun takde rasa sakit.
Aku selalu pakai kalau kena bertugas jadi protokol/usherrete.

Tahu je lah kalau bertugas protokol. Kena berdiri lama. Harus sakit kaki.
Tapi, pakai kasut ni oke saja.


Ada aku berkenan satu.

Takpe. Dekat nak raya nanti lah beli.
Boleh jadi kasut raya jugak.

Primavera ni mmg 'sedap'.
Sila lah beli kalau nak carik kasut bertutup.

Pulak tu design dia simple. 
Suka.


Lps tu dah melalut terbeli benda lain plak.
Ah. Itu biasa kan.

1 juta komen:

owh...x penah try primavera (selalu bata jek... heheheh...) bleh try ni... memang kena pakai kasut bertutup pi opis...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign