Pages

10 December 2015

Kau Aku Kita


Citer ni aku tgk "gitu gitu" je.
Takde la follow sgt.
Malam tadi tgk pun, tertidur. Tau tau eh, dah masuk citer lain dah.

Bukan kata tak best.
Tapi, kadang tgk si Janna Nick ter lebih lebih plak nak bawak tomboy tu.
Macam... eh, melampau lampau lak. "Kau arr...kau arr"
Duk ter kau kau. Aku perati je kalau dia sebut "kau" tu sure dia tekan kan.

Pastu cam awat lah melampau lampau nak tegur adik2 dia.
Macam episod semalam.
Pi tengking adik2 dia depan mertua dia.
Takyah lah " \ig-ˈza-jə-ˌrāt\" sgt.
Tak hormat orang ke apa. Dah la duk rumah mertua. Mertua lak ada kat belakang tu.
Terjerit2 cam kena sawan.
Takyah buat citer melampau sgt camtu boleh?
Meluat plak rasa.

Tapi ye lah.. dah nama drama skrg. Mmg cam tu lah.
Pulak yang jenis ikut novel ni.
Malas sgt. Asyik lah cerita novel.

Malam ni ending.
Ada masa tengok. Kalau ngantuk tido.
Takde kesah punya.


p/s : Masih follow MCS - mmg makin lama makin merapu. Tapi, sbb dah ter follow, tgk je lah. Lagipun pelakon pun best2 jugak. Esp pelakon lama lama. Yang baru tu put aside je lah.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign