Pages

10 December 2015

Cuti Approved

Cuti dah approved.
Thank u boss.


Kali ni guna cuti gantian.
Tak pernah rasanya guna cuti gantian ni.
Mana nak guna, claim pun tak pernah.
Kali ni claim n terus guna sbb tahun ni cuti tahunan dah byk guna masa gi umrah tu ari.
Nanti tak dpt bawa ke GCR pula. Rugi lah. Kan ai nak pencen awal. Haha. *berangan*



Oleh kerana ini adalah family trip, nak taknak memang kena lah cuti time cuti sekolah. 
Dah katanya adik beradik cikgu cikgi. Anak2 buah pun sekolah kan.
Berdebar rasa. Haha.
Cam biasa, ai lah "chief d mission". Itinerary, tempat makan etc etc. Harap2 tidak sesat barat melarat sudah. Rasanya tidak lah melarat sgt. Cuma, bertabah je lah dgn orang yang akan merata rata di segala ceruk.


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign