Pages

8 December 2015

Amazing Race Season 27

Dah nak final pun dah.
Aku tgk pun dah separuh.
Tu pun tak sengaja tertekan canel 721 (eh, ye ke tu canel nya. Yg AXN tu lah).
Pastu tgk, pastu kena follow lah sbb best kan.
Dulu selalu gak follow, pastu cam tak tahu dah bila siarannya.
Tp aku tgk yg hari Jumaat punya.

Minggu ni nya siaran depa ke Hong Kong.
Tu hari kat India.
Best lah Hong Kong. Boleh tgk balik kawasan2 Hong Kong.
Rindu nak travel!

Semua peserta
Team mak-anak. Comel tau.
Tapi dah terkeluar last week.
Tapi, mak dia okay ja. Semangat!
Yang ni geram.
Asyik menang je. 7x dapat no. 1
Suka team ni. Depa ni macam underdog lah. Asik macam last gitu.
Tapi, dapat gak smpai final 4.


All photos credit [cbs.com]

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign