Pages

12 May 2015

Ujian Trengkas Dan Rintas

Kedudukan ke 20 dari 577 orang.
Top 20 tu. Cewah.
Anda bagaimana?
Ce buat, ce buat.
Klik sini - http://10fastfingers.com/typing-test/malaysian

Saja je ni.
Sbb nak carik bahan untuk buat ujian trengkas kat calon S.U Pejabat Gred N17.
Tu yang terjumpa web tu.
Macam best kan.
Idak la laju nau sebenarnya sbb 68p.s.m
Tgk kat web tu ada yg 110p.s.m
Amboihhh. Laju nau nau tu.

7 juta komen

hahahha...aku pun dah karat..thanks for sharing this link!

best! result biasa2 ja sbb x penah blajar menaip... semua pakai jari telunjuk je... kikiki :-P

mcm mna nk tau keputusan dia ey?

EKIN RIZ :
Keputusan apa tu?
keputusan test kita buat online tu?
dia mmg ada terus result lps kita buat tu :)

Klau exam trengkas utk Pem Setiausaha N17 bhsa melayu ke?pastu kne amik nota mcm gurisan ehh?mohon sgt2 akak reply

MISZ YAYAH :

Kalau SPA punya exam trengkas, akk tak pasti BM or BI. Tp biasanya mmg BM.
Nota "gurisan" tu apa? Maaf, tak ketahuan.
Tapi, kalau ikutkan mmg ada ambik nota lah. Lps tu taip balik nota trengkas tu.
Harap membantu :)

ada contoh audio untuk latihan rintas x?

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign