Pages

20 May 2015

Banyak Guna Data Plan Bulan ni

Huwaa... semua pakat dah antar reminder
Ini jarang2 berlaku.
Padahal now lagi lah tkde view FB bagai.
Aku masih belum deactivate FB. Sebulan lebih dah.
Jangan lupa password sudah.
Entah. Rasa okay je kot tak bukak FB.
Tapi, tu lah, rasa susah bila ada homestay ke yg guna FB sebagai medium utk tgk promotion dia. 

Awal lagi nih. Tapi seme dah guna nak sampai 100% dah.
Huwa... sangap la pas nih...

YES.



Ini mmg cam pepelik sket.
Aku pun cam eh, baru pakai kejap dah telan abis 80%.
Yang ni mmg jarang pakai sbb nak kena on kan dia nyer  huddle bagai tu. 
Macam leceh kan.
Tapi tu lah. Guna kejap2 pun cepat nau abis.
Rasa macam 2GB dia nya data plan.
Takkan habis begitu cepat.
Berkira kira nak terminate sebenarnya. Dah la skrg ada GST bagai.
Tapi cam rasa dia back up plak if data plan lelain dah abis. Tapi, dia pun abis dulu.
Acena?
Terminate je lah kot kan. Okay, will be consider.


DIGI.

Ini mmg jarang lah hantar reminder.
As aku guna line ni kat cikepal6 ja.
Situ ada w.app n instagram ja pun.
Data plan kat Digi ni 3GB.
Jarang view laman web lain kat situ. 
Ni agaknya sbb donlod apps tu ari masa boring kat bilik intebiu tu ari kot.
Mihihi :D

UMobile

Ini sebenarnya mmg takde kegunaan dah.
Tapi, tak buleh nak watpe sbb phone besau tu mmg guna nombor nih.
Takkan nak terminate. Nombor tu nak guna.
Nak taknak, kena lah teruskan.
Ini aku dah downgrade kan. Hanya 1GB je tinggal.
Tapi, mmg selalu gak lah abis cepat since sini aku selalu meng-google dan baca forum dan baca blog orang kalau kt rumah. Hiwhiw.

So, total internat aku guna 6GB rupanya.
MyDH kata "tak cukup? Awak nak guna berapa? 10GB?"
Amboi bangggg... pedas tauuuu...

2 juta komen

Hahaha.rin pun guna 6gb jgk.digi

ingatkan kita sorg je yg rasa, rupanya kekda pun sama gak eh..kita kai tenet celcom..mmg dengggg!!! 1G tu laju cam air je..x sampai seminggu..hampages tul!! ni dok berkira2 nak tukar ke altel plak tgk ok x ok..huhuhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign