Pages

27 May 2015

#puanstoberisuka : Kumpul Handsocks Dan Socks

Ada ada je kan.
Yer, ini kegilaan terbaru.
Kegilaan mengumpul handsocks.
Dan juga socks.
Ini contoh stokin pink yg ai beli. Semua pinkkkkk (nada usop wilcha)
Heeee.
Masa aiols masuk kat IG gambar ni ramai nau
berkenan ke selipar pink tu. Heee..
Pitam weh. Pitam.
Eh, ni kira okay lah kan.
Dari kegilaan sebelum ni mengumpul tupperware.
Tu lagi parah. Heehee.

Kegilaan ini bermula bila terjebak membeli kat satu IG seller ni.
Macam ni lah nak jadi seller. Baik je budi pekerti.
Dari w.app pun kita buleh tahu.
Bila baik camni, berkali kali pula orang repeat order.
Gitu.

Pastu laju pula servisnya.
Hari ini order - bayar - esuk dah sampai.
Comel2 tau handsocks n socks adik ni jual.

Memula ai beli handsocks dengan socks.
Masa tu dia buat kombo set.


Lepas tu ai repeat order lagi beli handsocks je sbb dia buat sales.
Lagipun rasa macam tak cukup je handsocks je yang ada. Sbb nak match ngan baju kita pakai kan. Heee..... ngada sgt kan. Padahal buleh je pakai hitam or coklat. Matching je ngan seme.
Sbb rasa selesa handsock dia ni, dan selesa gak berurusan ngan dia.
Bila repeat order, dia bagi sepasang lagi handsocks as free gift.


Dulu mmg pernah beli gak socks n handsock ni.
Lama dulu dah la. 2 tahun lepas ke setahun lepas camtu lah.
Tapi, masa tu tak dpt nak istiqamah sgt kan.
Now, tu yang ter cari cari balik IG shop yang best jual2 menda camni.
Tu terjumpa IG seller nih.
Sapa suka socks n handsocks, buleh la cuci cuci mata kat IG adik ni
Link [ harmoneecloset ]

Jadi, kita bagi hashtag
#puanstoberisuka

Thank u Mira...
Akak doakan murah rezeki awak :)



1 juta komen:

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign