Pages

22 May 2015

Makan Makan : Salon Du Chocolat

Kejadian yang dah berbulan.
Bila check balik blog, eh, takde rupanya entry ni.
Masa tu busy ngan HKK, buka jawatan kosong serta persiapan nak umrah. Agaknya lah.

Jadi, mari lah kita bercerita.
Tarikh kejadian - 13 Mac 2015 (ingat sbb gambar dalam phone, ada date. Hiwhiw).
Tajuk kejadian - belanja Dee sempena beliau.
Tempat kejadian - kat Quill Mall

Sebab dah berbulan kejadian nya, maka tempek gambau je lah.


Weols berdua ja. Jadi ambik ini je lah.
Itu pun dah tak termampu nak abiskan.
Yang panjang tu je abis. Yang petak, half bawa balik ke ofis.


Sedap. Ai mmg sker je menda2 berunsurkan coklat cair nih.

Macam coklat bar tu kureng sket.
Boleh la, tapi kalau cair2 camni mmg suka lah!

Kalau dah teringin sgt, ai cairkan je coklat, pastu makan ngan roti. 

Jangan tanya mana sedap.
Dip n Dip ke sini? sbb tak pernah makan kat dip n dip.
Lantak la tak trend ke tak urban ke.
Jauh dari rumah n ofis dan takde sebab nak ke tempat2 tu hanya nak makan cekelat.
Not worth..not worth esp utk orang yg tak heran pasal makan cam aku ni.
Ada, ada lah. Takde, takpe. 
Happy birthday Dee.
Gila lama baru ai nak up entry. Sowiii.. Hihi.
Ni mmg teman kategori bff alam maya la kiranya sbb kami start kenal dari alam maya.
Now dah lebih 10 tahun kot berkawan.
Beliau ni merata ceruk alam dunia dah berjalan.
Masa aku gi buat umrah tu ari, dia gi Scandinavia (ha, nak eja pun aku google cemna eja nya. Haha). Hampir sebulan kot dia kat sana. Melancong je tu. Sebelum ni melancong ke New York. Kau hado gi melancong ke New York. Berangan buleh la kan. Haha.
Selamba mamba ini orang dan buat kami2 jeles manjang ngan beliau. Hihi. Rezeki beliau lah sbb nak gi umrah beliau belum ada mahram lagi.
Ai doakan nanti u dapat tunaikan umrah dengan mahram (ijab kabul) u satu hari nanti. Tu hari pun ai dah doa kat Jabal Rahmah dah :)

p/s : Ni nak gi dating ngan beliau jap lagi. Luncheon. Nak tgk apa dia bawa utk aiols dari Scandinavia. Hahaha.

p/s/s : Jangan lupa, travel itu juga seperti membaca buku.
travel qoute

1 juta komen:

kelmarin ida pergi dip dip tu. bagi ida dua dua sedap!! dua dua coklat kan.. tak reti nk beza pasal coklat samee jee sedap dua dua hahahahhahaha.....

suka quote kekda tu heeee~

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign