Pages

24 March 2015

Pre-Loved Novel Untuk Di Let Go

Tu hari dah let it go kereta kesayangan.
Ni nak let go novel pulak.

Asyik kerja me letttt goooo je ni. Dah kenapa? Haha.

Actually ni dah lama ku up kat IG dan page novel terpakai kat FB.
Ada yang dah dibeli dan selamat sampai ke penerima pun.
Dan ada lagi yang masih available.


Mr Sirap Bandung
The Wedding Breaker
Mr Pai Epal
Terlerai Kasih (baca tak sampai half)
Uda & Dara
13 Jam A380 
My Precious Iris
I Love You Stupid
Atas Nama Cinta
Kasih Antara Kita
Rahsia Cinta Sofia
Ros Biru Untuk Dia
Kopi Ladyku
Sesaat Cukup Bagiku (best!)
Si Mangkuk Tingkat (best!) 
Sweet Sour  (best!)
Setia Hujung Nyawa
Akulah Cinderalla Itu
Alang Rebus Tak Empuk
Kabus Kasih
Senafas Rindu
Sayangku Latifah
Seindah Rindu
Kerana Dia Cinta
Rindu Semalam
Rindu Yang Pergi

So, sapa berkenan nak beli boleh la emel atau kalau ada no w.app ai, w.app je lah.
Nanti ai bagi harga.
Kot nak ambik kombo ke apa ke.

Sekarang nak simpan koleksi penulis favourite je.
Iaitu Noor Suraya, Anis Ayuni, Siti Rosmizah n Norhayati Berahim.
Oh. Marissa pun tak jual. Dan E-Man Sufi (novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta) pun tak jual.

Selain dari itu, mmg nak let go.

5 juta komen

berpa no watsupnya?? ada yg berkenan ni...hehe

novel2 syamnuriezmil? ita tgh kumpul dia nyer..best2 belaka..hehe

Akk pulak nak letgo majalah. Dah macam bukit majalah kat rumah tu. X tau nak letgo mana

ada yg saya berminat nk sambar. macam mana? ada lagi tak?

Khairiah Khaizu :
Masih ada.. buleh w.app saya 018 2607746 kalau nak tau mana yg available lagi :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign