Pages

16 March 2015

Iklan Jawatan Kosong

Rasanya sejak ai duduk di HR dr tahun 2012, mmg every year ada iklan jawatan kosong nih.
Phew!

Dulu mereka pernah buat direct dgn Job Malaysia sbb nak taknak lambakan application form. Tapi, kite rasa macam sedikit renyah sbb nak kena pi amik raw data kat office Job M'sia etc etc.

So, now weols stick dulu la dgn cara konvensional. Guna borang yang di download dari portal rasmi. Memang la result nya nanti beribu application yang sampai (rasanya belas ribu kot kali ni), tapi okay lah kot. Puas hati sket. 
Alah, nak cepat key-in tu mudah ja. Sapa yang hantar borang tak penuhi syarat, tak amik cop pengesahan kat sijil and tak ikuti semua arahan yang kita tetapkan, mmg kita tak proses.
So, kalau nak di proses, dan masuk dalam list shortlisted, sila lah ikut arahan yang telah ditetapkan.

Orait. Ini adalah jawatannya.


Borang dan syarat lain boleh didapati di portal kami [link : jawatan kosong]
Tarikh tutup permohonan : 30 Mac 2015 (Isnin).

If tak boleh masuk ke atau tak boleh download borang ke apa, feel free to contact me.
Emel : idaramli2011@gmail.com.
Nanti kami akan bantu.
Atau boleh terus telefon office.

Good luck (utk applicants dan juga utk diri sendiri yang nak 'berperang' dengan borang)

2 juta komen

Opis kat mana ni. Benefit menarik tak

Ada tulis kat atas tu Kak Ibu Lala ofis mana. Nak detail lebih, lokasi ke alamat penuh ke, kena lah masuk web yg saya bagi link tu yer :D

Kerajaan kak, kerajaan.. benefits sama la macam kerajaan yang lain. Takde lebih takde kurang.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign