Pages

11 March 2015

Ini Memang Lawak

Ni duk viral kt FB 2,3 hari lepas.
Anak sapa la luhur sangat bagi alasan datang lambat tu.
Tunjuk kat asben, dia pun gelak.
Sbb nya kiterang kalau g kerja tu selalu la nampak bebudak masuk lewat ke sekolah, pastu nampak cam depa ni ada tulis buku kan.
Tu yang macam kiterang ter - imagine ada budak tulis alasan camtu.


Mesti dia dah sesiap, pastu tunggu ayah dia lama sangat kat toilet.
Geram sangat. Sampai sekolah terus tulis alasan

"ayah berak lambat"


Muahahaha.

4 juta komen

anak2 ni memang jujur sangat...huhuhu... i remeber masa skolah2 dulu, kan ada buku yg ada kita boleh lukis and letak written notes pasal lukisan kita kat bawah gambar tu. Masa tu tajuk nya apa yg saya nampak pagi ini. I lukis gambar my father sidai kain...coz that was the thing i saw before i pi skolah that day. hahahah...

Memang kelakar kan. Anak sapa lah tu

terbaca jugak viral ni. memang lawak habis.. sebab dulu pon pernah ada pengalaman macam ni. hahahaha... tapi takdelah sampai kena tulis buku. hihi..

tapi memang betul pun..bdak2 yg lewat g sek sbb mak pak yang hanta lewat tanpa rsa besalah kot...huhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign