Pages

17 March 2015

Organizing Ideas : Simpan Topi

Sedang mencarik idea cemna nak letak 'cap' bagi kemas dan tak makan ruang.
Husben aiols takde la banyak nau cap nya.
Tapi ada la.
Now, beliau kata nak beli cap pulak instead of baju "I love" tu kalau pergi memana. Nak buat koleksi katanya. Tu ari ada juga dia kata nak kumpul jersi jugak. Sukahati. Ai okay sajork.

Dapat idea begini.

kredit : housedressing


Menarik tak?
DIY saja.

Guna ini


Dan cangkuk saja kat hanger.
Atau kalau malas, buleh beli hanger yg siap ada bulat2 tu. Yang orang2 jual shawl ni pun ada jual jugak. Lepas tu kemain mahal. Mesti la costly pulak kan.
Tapi, kat mana ada jual shower curtain hook ni.

Kat kedai DIY ada la kut.

Bukan je cap buleh sangkut ni.
Handbag pun buleh ni.

Wala. Nak pergi carik shower curtain hook lelaju.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign