Pages

3 March 2015

Hello Mac!

Dah 3hb Mac baru nak buat entry Hello Mac.
Bulan satu sudah.
Bulan dua pun sudah.

Ayat cliche semua orang pun - cepat nya la masa berlalu.
Mmg betul pun kan.

Dan jangan lupa, sekarang kita pun dah masuk Jamadilawal.


Hari ni berasamaan 12 Jamadilawal.
Lepas tu Jamadilakhir, Rejab, Syaaban dan Ramadhan.

Dah nak puasa uols.
Sesapa lum abis ganti tu lekas2 la berbuat demikian.
Kang tetau je dah ujung Syaaban.
[ewah..mentang lah dia dah settle kan masa bulan Syawal tu ari kan. Eksen.. kalau tidak, dia pun terhegeh jugak. Huhu]

Apa pun, semoga setiap bulan yang telah tinggalkan dan akan lalui membawa kebaikan untuk kita semua.

p/s : Bulan ni ofis kami busy lah dengan acara tahunan kami - 
Hari Kraf Kebangsaan (26 Mac - 6 April 2015)

2 juta komen

sampai 7 april la kalong.. wiwiwiwiiii

tulah ..baru nak ganti puasa ..hihi

salam perkenalan & jemput ke blog nana :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign