Pages

19 March 2015

Novel Melayu Paling Termahal

Buat masa ini lah kot.
Tak tahu kot ada yang lebih dari ni.



Tgk kat grup FB yang jual pre-loved novel.
Mmg rata rata jual dgn harga ini.
Tgk kat Mudah pun ada yg jual RM300.
Pre-loved ke baru ke tak ketahuan lah. Tp rasanya pre-loved ni.

Jap. Jap. Aku tak boleh nak hadam nih.
Ada yang sanggup beli eh sampai beratus.
Pitam patplohkali ya.
Kalau dgn harga tu buleh gi tiket pergi Krabi pergi balik utk 2 orang.
Simpan sket lagi buleh beli tiket gi Perth. Hukss.

Mmg tak percaya, tp mmg ada yg beli.

Tapi tu lah. Minat kita menjurus kepada bercuti.
Minat orang menjurus kepada membaca novel.
Eh. Aku pun minat juga. Minat je la. Tapi takde la kot lagi nak beli novel 'limited' edition beratus nih. Hihi.

Tgk kat blog author dia [link : Acik Lana].
Rupanya buku ni dulu mmg limited edition. Takde jual kat kedai.
Wah. Manyak untung kan. Naik hingga 10 kali ganda u.


5 juta komen

makkk aih! kang org yg beli dn rege tu, leh up lg sampai rm500 plak 4-5thn akan dtg hihi.. mana tau kan?

sama gak la ngan tudung aj kak.. klu beli kt kedai rm30-40, disebabkan old season punya design je, ada yg jual rm1500 utk 5helai.. yg pelik+kagum nya tu, ada yg nak beli tu... huhu..kite mampu tgk je..

best sgt ke ek?citenya? limited printed ni mmg cmni ke ek?? hehe

kalau saya, memang tak lah beli. kalau ceritanya boleh membawa kepada kepositifan hidup still fikir dua tiga kali gak.. betul lah tu, mungkin sesetengah orang minatnya novel. kalau saya, buat simpan untuk pergi jenjalan.. heeee

mahal nye!! mampu tgk je la huhu

NAD :
A ah. Tudung AJ tu pun dasyat. Idak la akak.. baik akak guna tu utk beli tiket flight. Hihi.

MAG :
Buleh baca sinopsis kat blog author tu. Rasanya sama macam citer2 lain lah. Tatau pasal tetiba jadi viral.

JUST AZURA :
Kan.. dah la preloved plak tu.

MISS KIROKUZA :
Rasa macam tak masuk akal kan. Tapi itu lah hakikat skrg

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign