Pages

26 February 2015

Perumahan Penjawat Awam 1Malaysia

Ya Allah uols.. sori lah sgt. Lupa nak buat entry ni.
Sebenarnya dah lama nak buat entry nih.
Sbb aku ada sign pengesahan kat borang staff yang mohon dari awal Februari lagi.
Nak buat entry.
Asyik la lupa.

Now, dah nak tarikh tutup.
Tapi, boleh lagi nak isi.
Utk penjawat awam, esp yang bekerja di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.
Yang ni untuk rumah penjawat awam area Kuala Lumpur (Bukit Jalil) dan bukannya di Putrajaya.
Detail boleh tgk kat web Kementerian Wilayah [Link : PPA1M]
Borang permohonan Perumahan Penjawat Awam 1 Malaysia [link : Borang]

Ramai jugak la bebudak ofis ni mohon. 
Tapi tu lah, lambat plak aku buat entry ni kan.
Tarikh tutup nya pada 28 Feb 2015.
Buleh lagi kalau nak hantar esuk since 28hb pun dah hari Sabtu kan.
Sapa kerja govt tu try je lah. Mana tahu, ada rezeki kan.
Nanti tahun 2020 ai pergi beraya rumah uols eh.
Tapi, yang paling tak tahan, rumah ni ada 40 tingkat uols.
Siap buleh nampak ofis la dari rumah nanti.
Haha.


3 juta komen

ida tergerak jugak kekda nak apply tapi kan bila tahu pasal 99 status pajakan tu terus tawar hatii huuu~

Huhu... dh guna utk beli rumah kat semenyih..

wahh yang penjawat awam kerja kat johor boleh ke mohon?? huuu taktau pon pasal ni..

jemput singgah blog
surayajafar.blogspot.com

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign