Pages

11 March 2014

Star Cruises & Matta Fair 2014

Alah, cam tak clear plak.
Takpe, klik sini - Star Cruises utk lebih clear.


Matta Fair this weekend.
So, apa lagi.... cecepat grab.
Rega masih lagi macam aku beli last year.

Kalau yg macam aku pergi tu dia tulis RM1,600 (2 person), bila plus plus dalam 2k camtu (tak lebih pun). Pastu kalau nak beli masa Matta Fair, kita kena ada date sesiap, bayar booking dalam RM100 sorang, then within one week settle kan semua. Senang je ngan derang ni, Maybank2U saja. Dah bayar tu takpe, nati kalau tak jadi kita buleh claim. Tp ada la t n c dia, makin lambat bagitahu cancel, makin byk la yg dia potong.

Aku tu ari mmg beli direct dengan syarikat Star Cruises, bukan travel agent lelain. Kalau ngan travel agent mungkin derang akan sediakan pengangkutan dari KL - Penang. Naik bas. Tp kami g sendiri je. Lagi mudah. Naik kereta, parking tpt disediakan. Oke ja.

Aku pun macam nak pegi je Matta Fair nih. Macam la... macam je.. hihi. Nak carik hotel2 yg bes bes. Dalam Msia lah.. 

3 juta komen

awok baru nak up entri pasei MATTA Fair 2014 ni.. kebetulan yg KL buat tarikh sama dnegan yang Perka punye...... masa ni le peluang kita nak dapat rege dgn pakej yang murah dan menarik....

memang macam menarik tertarik!

ni mmg kena suggets kat family ni..heheh.. eh, lupa, kalau ke luar negara still kena ada passport kan..? passport dh nk expired..huhuhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign