Pages

26 March 2014

Tiada Entry. Busy.

Yuhuuu....
Huwarghhh... lama giler aku tak menulis.
Naper eh?
Boleh tak alasankan kerana pening kepala memikir misteri MH370 nih?
Haha.

Entah ek.
Tulis pun, bukan ada orang nak baca. Dulu bes la.
Eh.
Napak nau menulis kerana ada orang baca.
Kemana matlamat asal ni?? Menulis kerana minat ni??
Aaaaa....

Tu lah uols.
Ai sebenarnya bz amat kat ofis.
Amat. Amat.
Tu lah. Lepas 1 and half year kat unit ni, ai confess, ai admit, apa yg ai buat ni mmg berat.
Ai buat perkhidmatan. Ai buat pembangunan organisasi. Tatatertib. Dan juga Persaraan.
Kalau orang tau HR, orang akan tahu apa yg ada dalam perkhidmatan.
Dalam perkhidmatan tu ada pelantikan, pengesahan jawatan, kenaikan pangkat, bla bla bla. 

Tapi.
Ai suka je. Kecuali bila orang salah menafsir tujuan ai. Orang ni kan selalu ingat kita nak jatuhkan derang kan. Tahpehapatah. Menyampah.
Lelain ai suka. Ai mmg suka HR. Walau background study ai lari sket la.
Ai dulu kan belaja pentadbiran korporat. Sekarang. Lari sudah.

Hurm.
Tapi bz bz tu sempat gak pikir nak cuti cuti.
Bes nya dapat kalau ke Perhentian kan.... hurmmm.....
Snorkeling. Mmg teruja sgt dah nak pergi. Redang dah pernah pergi. So, nak try perhentian pulak.
kredit : Here
Tak pun Cameron Highland. Lama dah tak gi Cameron Highland.
Bes nya stoberiii.... Hoiiii! Tolong lah.....
kredit : Here
Tak. Tak. Tak.... 
tak boleh.. tak boleh..
Ada sesuatu yang lebih best dari ni semua.
Jadi, mari kita berjimat cermat.

kredit : Here

2 juta komen

Alaa.. tapi memang betul, kalau ada yang baca penulisan kita tu rasa macam best. Tak la rasa gelamor ke apa, tapi entah.. hehe.

Buat la lesen Dive! hihi. Baru best kalau nak pergi Perhentian!

ye btol.. puan stoberi tetibe mcm sgt senyap... sy rasa die bz...
sy pergi wall fb die mcm xde ape2.. sy tak tau la die merajuk ke ape... :(
semoga akak sihat2 shj.. lama x nmpk akak kt fb.. kt ig je...
klu nmpk sy hai hai la... ehhh ehh

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign