Pages

27 May 2013

Laps Dan Cyst (Gambar dari FB Doc Hamid)

Pagi tadi, lps bangun tido, smpai nak pening aku godek2 FB.
Tgk gmbr2 kat FB Doc Hamid.
Doc, saya share gmbr kat sini eh?
Hihi.
Sblm ni aku tak pernah tgk. Kenapa?
Takutttt... haha. Meh, kita tgk sket yer.

p/s : Gmbr ni direct link dgn FB. Kalo FB di block, rasa tak dpt tgk kot.

Ini lah rupa masa proses laps tu.
Dan di bilik ini lah yg menjadi sejarah dlm idup aku.
Sungguh. Tak mahu ku ulangkan lagi.

Macam nutella?
Huhu. Itu lah endometriotic cyst.
Yg aku punya entah. Gini ke. Tatau.
Tak jumpa doc lagi. Nati i tanya oke.

Fibroid ter banyak yg Doc Hamid pernah buang
kat patient dia.
Aku tu ari 4 biji. Kecik2.

Dan last skali ni mmg ngeri.
Aku sendiri tengok lemah lutut oi.
Dah la dlm sebulan sblm operate doc post gambar ni.





Aku punya tu ari entah la cemna bentuk dia keluar.
Nanti nak mintak CD kat Doc. 
Tu ari lupa. Huhu.

Oleh itu kengkawan, mari lah kita jaga kesihatan kita. Kaum Hawa esp. Kalo tgk gmbr kat FB Doc Hamid tu mmg la rasa tobat nasuha dah nak makan fried ciken ke apa ke. Tp tu lah. Takut tobat sambal belacan je kang. Haha. Sebab tu aku tepek gmbr ni kat blog. Bagi peringatan pada diri sendiri sket. Jgn sket sket.. KFC jom.. McD jom.. dah..dah...cukup dah tu.

Oke lah uols. Kalo nak tgk byk2 lagi, g kat FB Doc Hamid - https://www.facebook.com/hamidarshat45

Jangan lupa, jaga makan, jaga kesihatan.
Amalkan cara hidup yang sihat.
Eh!
Da macam iklan kementerian kesihatan. Haha.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign