Pages

20 May 2013

Edisi Novel : Waiting List


Patut gmbr ni ada kat entry ni.
Tapi, ari ni rasa cam takde mood utk buat any entry.
Tapi, rasa cam perlu juga ada entry.
Jadi, letak je lah gmbr ni.

Sorry lah kalau agak meng-annoying-kan sbb asik la tunjuk novel kan.
Macam kan dah takde citer lain.
Takpe, tak lama lagi kita ada citer baru.
Citer 'besarrr punyaaa..'
Haha.

Oke lah. Itu lah buku2 yg akan menjadi peneman masa rehat ku nanti.
Yg belah tinggi tu (yg ada Kopi Ladyku), semua novel tetebal. Ada yg beli dah lama. Ada yg beli di Pesta Buku. 
Sengaja tak masukkan dalam almari. Letak kat coffee table saja. Senang nak pilih mana la nak baca. Dah baca baru masuk dlm almari. Bersama novel2 lain.
Tapi, catching fire n the hunger games tu dah settle. Cuma nak tunggu satu lagi yg sedang baca (Mockingjay), lps tu buleh masuk almari dah. Kemudian nati nak review lah trilogy novel nih. 

Next novel : Curi Curi Cinta by Siti Rosmizah.

Jadi, tu  jelah. 
Life must go on. InsyaAllah. *tetiba*

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign