Pages

10 May 2013

Blogbuster Campaign

I'm sure korang pun dpt kan assignment utk buat blogbuster campaign nih.
Korang tak mo buat kah?
Tapi cam susah sket kan sbb dia nak suh buat video.
Jadi, tu yg bertangguh tangguh.
Satu mmg cam segan je nak rekod video nih (the reason kenapa aku tak bukak akaun keek).
Satu lagi kena carik idea segala.

Dia mmg hantar tetiap mggu eh asaimen nih?
Huhu.
Yg mggu lps nyer dah terlepas sbb suppose antar ari ni.
Takde idea lor. Pastu cam terburu2 kan minggu ni.

Pastu mggu ni punya task cam sempoi sket.
Carik idea dulu.
Kalo dah dpt, assistant ai akan bantu rekodkan.
Cewah. Siap ada assistant tu.
Tapi oke gak la blogbuster ni kan.
Video yg kita buat, akan di iklankan dlm blog kita sendiri and dpt gak la tambah duit Nuffnang setiap kali orang view video tu. Menarik la sbb ada memacam video kita buleh tgk kt blog orang2 lain jugak. Huhu.

Tapi segan pun ada. Ngeee.
Takpe. Kita cuba 2nd asaimen ni plak. Ngehngehngeh. :P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign