Pages

10 May 2013

Edisi Rambut : Gaya Pilihan

Hai. Pening tau nak pikir post apa.
Kebelakangan ini, cewah. Cam ayat novel la plak.
Kebelakangan ini, macam taktau je nak buat entry apa.
Apahal? Blog-block kah? Huhu. Selalu mental-block kan.

Takpe. Lupakan.
Meh kita tgk trend rambut plak.
Setahun dah potong rambut. Lps tu ada rasa nak potong, tp tak terpotong.
Walau keguguran rambut semakin serius tp rasa cam malas je nak pi potong.

Aku rasa, setiap kali nak potong rambut, sure aku buat entry begini.
Entry yg ada gmbr fesyen2 rambut.
Malas nak semak previous entry, tp rasa mmg macam yer. 

Suka tgk rambut begini.
Buleh tak nak buat cemni? Suprise kat my osmet. Hihi. Hihi.

Begini ke.
Kat rumah pun buleh buat nih.
Tapi siap ngan kaler skali buleh? Mmg saprais kang myDH. Haha. Haha.

Tapi, apakan daya.
Tekstur rambut aku tak boleh nak di curly curly kan sedemikian rupa.
Apa yg boleh digayakan hanya lah yg lurus begini.
Tp tu utk rambut panjang. Mau potong pendek sket.
Camni oke?

Buat begini pun oke kut. Tapi buleh ke? Rasa cam tak buleh jugak.

Sebenar aku suka tgk style rambut pelakon Intan Nor Saina tu. Tak kenal? Huhu. Aku pun baru tau nama pelakon tu bila aku folo Instagram dia. Aku follow sbb aku mmg sker tgk dia berlakon. Comel ja. Tp mmg tak selalu dpt publisiti cam orang2 lain. Bagus la pun camtu.



Boleh la tu. Esuk kita potong zas zas zas.
Kasik suprise kat myDH. 

Twehehehe.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign