Pages

2 December 2010

~Pasal Birthday Suprise~

Supriseee!!!

Huhu..baru je jengah jengah blog Nuffnang. Tgk ada pasal TGV Birthday Surprise for Nuffnangers.Aku pun pikir waahhh...seronok ni..Ini dia baru start bulan ini yer.. Bulan December. Cemna nak dpt ni. Befday aku bln ni. Dia kata :
250 Glitterati Nuffnangers will be randomly chosen to receive FOUR (4) complimentary tickets to ANY movie* in ANY TGV outlet nationwide!

Lps tu aku pun pi meting jap. Turun meting tgk gmail. Eh..ada emel dari NN lah. Igt dia promo pasal contest baru ke apa ke. Thennn..... 
Supriseeeee..........!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)

Awesome! Awesome! Awesome!

Rasa nak tergolek sbb seronok dpt tiket pree (lagi..retu da 2 keping). Haha. Bes nih oih. Bes.. nak tgk citer apa yer... 4 tiket tu...
Owh.. NN kata 
Don't forget to give TGV Cinemas a little shoutout for being so awesome if you decide to blog about this birthday surprise ;)

So, thanks to TGV Cinemas for this suprise. I Love It...... tenkiu..tenkiu..tenkiu....
Dari sini
Kira mcm pre-befday present la ni kan. Utk ku yg akan menginjak ke umo 31.. huhu. Aimi AZ dan rakan2 se bulan lahir dgn ku juga pasti ada kan???

Owhh, aku rasa nak kongsikan kegembiraan ni dgn korang jugak lah. So, dgn ini aku juga declare bahawa sekeping tiket ini akan menjadi milik TOP COMMENTATOR aku nati ya.. tp igt ya..bkn hanya komen, nati on 13hb tu ada beberapa soklan kena jawab before tiket ini menjadi milik anda Insyaallah..tepat pada 14hb. Harilahir saya, ada adiah utk anda juga :))

Ni dia nyer validity :
- Passes are valid for any movie at all TGV Cinemas nationwide unless otherwise specified.
- Passes are not valid for 3D movies or Couple Seats.
- Passes are not for sale or exchangeable for cash/other items.
- Passes are only valid for one (1) month and will expire upon the end of the blogger’s birthday month.
- Passes must be collected before the 23rd day of every month or will be forfeited otherwise.

So...saya sgt seronok. Thanks Nuffnang, thanks TGV.
Iyer...sy kredit sini
 p/s : Aku buat entry ni nati ada lak yg rajin pi search sapa dpt tiket ni..toksah duk rajin la aih..ini dia pick secara randomly. Jgn nak buat isu lah aih. Aku pun tak sgka aku dpt dan ada lagi 249 yg lahir bulan December ni pun dpt juga. So, usah riso yer..masa hangpa akan tiba jugak nati. Ini namanya rezeki okeh sbb takde contest, takde entry n takde kreativity yg terlibat. Sekian terima kasih.

15 juta komen

eheh.td sy pun dpt email tu gk wpun x lahir bulan dec. rupe2nye die salah anta. its ok la..tp...pelik gk..nape time bday erin die xbg?? wuhuu~~

xpela . i redha. rezeki masing2...hehe..congrats kak! happy becoming bday!!

Erin :
Eh..da dpt tu, rezeki tu..tak la salah..so bleh claim gak.. pegi je amik..dia nak tgk ke IC??

Yunk, sbb awak tak dpt ari tu, sbb dia baru start bulan ini la yunk. Cuba baca ini di sini :
http://www.nuffnang.com.my/tgv/about/
Harap sabar yer.. :D

oooo..hehe.ok2.xpe leh tunggu taun dpn.hehe

xle claim dh kak.sbb die dh bg email baru telling dat die dh salah anta email.hehe.so komoem2 mmg xle redeem la.hehe.xpe2..leh tunggu nxt yer.hehe

wah.. rezeki. memang luck la kak stoberi ni. Ni ari2 mandi bunga ke hapa??

pasal award. check sini yer kak stoberi http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2010/11/dan-akhirnya-si-comot-mendapat-award.html

kekekeke.. tgk tarikh & masa skali. Tu la org naik flight akak guna tongkang. Kan terlepas kekekekeke

wuuuuu...tengok wayangsss pree...best tuh....ehhh..rasa cam dh lama x tgk wayang....nnt ada Narnia, nak pi tgk lah...

apsal weols tak dapat email nuff tu ?? pelik nie hahaha

bulan 2 nnati ada dpt tiket free tak ..ngeh ngeh ngehhhh...

Lekat Lekit :
Hihi...tk ramai gaknya org lahir bln 12..tu yg ter lekat tu. tehehehe.

Owh...ada yer..cena akak tak perasan nih...isk..iskkk.... tk bley jadi neh..sowi yer..

aloo...jgn la marah..kak reen bkn naek tongkang.. akak naek kapal selam je. tehehehehhe
org semikin...mmg tak mampoo nak naik flight.. sobsss...

Kekucingkatz :
Kan?? aku pun tatau nak tgk citer apa sbb dia valid till 30hb ni jer. So, lelaju aku kena pi kutip tiket tu dan lelaju aku pi tgk. hihi

Hezesuze :
Toksah dok pelik la aih... mu nyer befday bln 8, takkan dpt tiket utk yg befday bln doblas ;P

Deqlis :
Insyaallah...ada la tu :)

Alhamdulilah...Bestnyeeeee dier dapat tiket free..Dari NN lagi tuh..Bkn senang tuh!!

Tahniah yeee!!! Hepi for u also :)

waahhh..best tu reen..memang rezeki reen la..tahniah!!!

ehh leh dpt ke klu sy ni eh.. ayoooo

imanmom :
Tenkiu kak.. :)

AdiaLuze :
Yupss...2nd time dr NN.. retu da dpt Rapunzel.. :D

Has :
Rezeki kan...kalo ada org duk pertikai lagi tatau nak kata lah..lantak korang la..asik nak pertikai rezeki org apa KES??? hohoho

CBL :
Insyaallah..dapat.. dia kasik org duk KL sajer :P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign