Pages

6 December 2010

~Pasal Kita Tengok Siapa Yg Lead~

Ingat lagi entry ini kan - award birthday, annivesary & December
So, ptg ni print screen kan list top komentator sehingga ke date ini. Kira 1 week lagi before due nya.
Owh..ini semata mata tgk pada widget ini.

Top komentator skang ni di lead oleh AdiaLuze. Hehe...thanks la yunk..beliau ini bagus..masuk je entry baru..zupp...salunya beliau la yg dulu bagi komen (tp pagi ni lambat sket ye dak).
Ok, masih ada 1 minggu lagi. Leh lagi pulun komen. Tak semestinya komen pada entry baru baru ni je. Entry lama pun boleh gak. 2, 3 kali komen satu entry pun takpe. Hik hik hiksss... (tetiba aku rasa mcm giler nak suh org komen setiap entry walhal entry aku ni idak la sebagus mana...).

Yg tak lead pun takpe...mungkin ada adiah sipi sipi ke, adiah khas ke....mana la tau kan. Yg utama adiahnya adalah sekeping tiket wayang yg Nuffnang adiahkan utk aku tu (aku pun blum collect lagi tiket tu)

So, thanks kawan kawan yg sudi menjatuhkan komen (drop comment) tiap kali saya buat entry... tp kalo da due nati, harap2 terus la kita ber komunikasi melalui komen ini ya....

16 juta komen

Salam

Ooo ada award utk top commentators ya.. hehe

Oo.. rasuah tiket wayang ekk.. kekekekeke.. akak kita no bapa ekk?? slalu gak komen tak penah sedar pun byk ke kita komen

UNTUK SEGMEN ANDAI AKU.. (Pengarah) UNDI LEKAT LEKIT GURL STORY

bestnye dapat award nie...

Yeah,yeah...(Alamak! terlebih suka la plak...)

Mmmg teringin sgt nak dptkan award dr PnS ni...

Tkpe, sy akan terus berusaha utk memberikan komen2 yg terbaaaeeeekkk punye...Hehehehe

Oh yeee...Pg ni lmbat skit sbb hari ni masuk keja kol 1030...pepagi tksempat nak on9 kat rumah..Cam buat laporan la plak kan...Ekekeke)

laaaaaa camtu pulak ke..tak kesahler yg penting weols dah kenal ngan uols kan huhu

oh? ada award untuk pengomen ke kak reen? hahaha boleh tak i tak perasan... heheh

nak wat spam ar gini.. komen bomb.. ehehehehehh

nak wat spam byk2 ar gini.. eheheheh

errr knape nama aku kaler ijau ek?
huhuh...

alamak kak reen!
camne ni Anita langsung dah tak tersenarai!haha. nampak sangat dah lama x update belog. ;p

Irtiyah :
Yesza..sempena befday n anibesari saya :))

Lekat Lekit :
Awak mmg pengkomen ter atas sejak mula kenal blog stoberi ini. Cuma agak kurang bln ini. Hgga di print screen kan tu, awak di tpt ke2. Tp jgn risau...masih boleh lead lagi. :))

Azrina :
Iyerr.... teheheheh..

Cik Jue :
Hehehe... Alhamdulillah..ada menda nak dikongsi bersama sempena befday n wedding anibesari nati :))

Adialuze :
Ye..maceh..arap arap berterusan hingga bila bila persahabatan di alam maya ini yer..

Hezesuze :
Uols pun mmg ter list antara pengkomen tegar blog ini. Dari dulu lagi kan sejak kenal aiols.. tehehehhe :P

~ain :
Ya la Ain...talak pelasan ka? aiyaa... hhoho :D

CBL :
Spam la kalo larat. tehehehhe

Shah :
Tu tandanya aku da lama tak masuk blog ko dari link situ..yg pink tu salu aku terjah dari situ.. ha..giteww.. :))

Anita :
Once upon a time, nama Nita pun antara pengkomen tegar. Tkpe.. dun wori..masih ada masa :))

oohh baru phm..huhu
sesungguhnya mmg dah lama aku x update blog..=/

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign