Pages

31 December 2010

~Wrap Up 2010 : Tercapaikah Azammu~

Heaven kan? Dpt cuti pree ari ni. Kalo tak becinta nak iron baju suma. Pastu mlm ni sure sendat org kat merata tpt sbb sumorang dpt cuti. Kat dashboard keta blog pun sendat gak citer khairul fahmi dan awek's nya oleh suma blogger. Kira mcm aku ni tak up-to-date eh kalo tak citer gak. Tkpe lah. 

Dan utk wrap terakhir, mari kita selak semula kain azam Puanstoberi utk tahun 2010. Hahahaha.
Source : Here
Nak tau apa azamnya. Hahaha. Aku sendiri segan nak gitau. Hahahahaha. Siap ada masuk kategori mungkin di capai la apa la. Ada ke tah yg tercapai. Hahahahaha. Boleh ke link sini-azam 2010. Awal tu buat tu. Thn 2009 da pasang azam. Hahahahhaaha.
Yelah, nati tak berazam mcm tak bukak buku baru plak kan.

Yg bahagian boleh dicapai tu..Ah..poyo je nak joging suma. Mmg poyo. Hasilnya..berapa kali ek aku joging tahun ni. Okeh..carry forward suma azam tu utk tahun 2011. Hahahahaha. Dah kata.

Then bahagian mungkin akan dicapai. Ummm...ini berat sket la. Ada yg perlu carry forward. Ada yg perlu di list out. Utk yg carik keja lain tu aku kena list out. Sbb? Sbb aku da capai lah yg ni. Walo keja tpt yg sama tp post dah lain. Kira mcm tercapai la kut. Huhu... So, utk smbg study n dapatkan anak tu juga carry forward thn 2011. Hahahaha.

Jadi utk tahun 2011, azam adalah selesaikan azam tak lepas thn 2010 neh. Hahaha. Nxt year check balik samada KPI ni capai ke tak. Hahahahhaa. Tp aku ada satu je azam yg pasti akan memukul rata semua azam yg lain. Apa dia. Just one!

Utk mensucikan hati. That's it.  Skang pun dlm proses ke arah itu juga. Moga dipermudahkan Allah kerana yg hati yang suci akan menjadikan semua azam lain akan tercapai (tetiba tingat tagline iklan Top ke apa ke tu-yg jumpa anak kucing pastu basuh jadi putih tu-basuh dgn sabun basuh kain ke hapa???).

Insyaallah.

Untuk semua, selamat tahun baru- langkah lah dgn hati hati ke angka 11 esuk neh :))
p/s : Mlm ni da ada plan ngan adik2 opis. Then esuk plan karoke ngan Dee kansel. So, duk umah je lah esuk. Umm...masak laksa pun besh nih. teheheeheh :P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign