Pages

24 December 2010

~2010 Wrap Up~

Kita semakin ke penghujung 2010. Terasa cpt masa berlalu. So, mulai hari ini akan ada entry entry melibatkan kenangan suka duka thn 2010. Ada suka, duka, semuanya berbaur utk tahun 2010 neh.
Kira mcm summarize utk thn 2010 lah. Tgk tercapai ke tak azam retu.
Jadik...jgn boring kalo ada entry or gambar macam siaran ulangan. teheheheheh...

Setiap wrap up tersebut juga akan ada link2 entry terlibat. Jadi as tuan punya blog, saya mohon pengertian sekiranya ada yg membaca blog ini, tidak memanipulasi kan setiap entry 'wrap up' tersebut sebagai tpt tuan punya blog utk terhegeh hegeh nak menunjuk nunjuk. Jika masih rasa tak selesa dan jelak, maafkan saya. Tawon depan saya tukar konsep eh.
Just utk kemudahan empunya blog shj. Peace..!!  \m/


Bye 2010


Welcome 2011.

2 juta komen

aduaaii tambah lagi satu angka kt umur weols ngeh ngeh ngeh

oh...kejap je dah nak masuk thn baru.umo eka pun dah makin meningkat

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign