Pages

31 December 2010

~Pasal Esuk Tahun Baru~

Wah. Bes btul kan? Cuti. Melepak kat umah smbil BW, Facebooking dsbnya.
Heaven!
Mlm nati nak tgk bunga api (kut). Kat mana tatau lagi. KLCC mungkin walo thn lps aku dah rasa 'penderitaan' kena balik jln kaki smpai umah tp thn ni gedik nak pegi lagi. Kali ni mungkin tukar lah. Balik jalan kaki smpai opis lak kut. Sbb jarak dari opis pun lebey kuang jarak ke umah juga. Tgk la cena nati. Tp kali ni sbb plan ngan adik2 unit aku tu. Kalo aku je laki bini mmg maleh dah aku. Kuwasa haih. Dah la byk Indon, PATI segala. 

Org pun tak ramai update blog reni. Cuti. Ada yg masih berholiday bersama kuarga.

Aku smlm da kena warning dgn TKP "ha..siap kan keja sblm nak gi cuti ni"
Baek bossss...! Tehehehe. Ha..beliau tau aku  nak holiday. Harus la gitau awal. Buatnya tak dpt cuti , tak menangis dibuatnya mak nokss.

Utk holiday buleh katakan da ready nak pi. Hotel da booked. Keta kat sana pun da contact ngan member yg duk cawangan sana. My dear call jugak akhirnya (after didesak desak la kan). Member tu kata sewa kancil dia pun oke. Tp tu lah. Tgk cena nati. Kakak kirim pearl Sabah lak. Tgk la kalo singgah KK buleh la, sbb mmg tak intend pun nak soping utk percutian ni (ye ker???).

Cumanya cuti la. Tp da apply la. Bos baru kan, 3hb baru suma berkuatkuasa. Cuti 2011 pun tak tmbh dlm HRMIS lagi. So, tak leh nak apply thro HRMIS. So, isi la borang dulu. Dpt tu dpt. Cuma tu lah. Memcam sket la kan sbb ada pertukaran nih. 

Apa pun hopefully everything will be fine. Dlm seminggu ni mmg kena pulun la sbb manyak menda nak kena setel. Balik je bercuti pun da terbentang keja. Tkpe lah. Nak wat lagu mana kan. Dah nama pun kerja. Malas malas bising bising, jadi surirumah sepenuh masa abis cerita. Haahaahaahaaa...

4 juta komen

salam kak,

jadi surirumah sepenuh masa pun banyk keje kak.

tapi kalau jadi surirumah sepenuh masa ada pembantu rumah, driver segala dan elaun dapat 5k tiap2 bulan mmg heaven!!!

ngehngeh

bagu2...siapkan keja sebelum cuti reen

happy new year ida..... nak jadik geng PATI yerk malam ni, smoge sume selamat yerk.. hehe

Aitotyati :
Urh..surirumah bergaji ye dok. Tp kadang kalo dok melepek je kat umah buntu jugak. keja bes gak. dpt jumpa kengkawan. teheheeh

puansusu :
Haross...kut tak kang, mampuih tak dapek cuti. tehehehhe

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign