Pages

16 December 2010

~Pasal 2 in 1~

Ouch. Da ptg baru dpt up entry. Tkpe la. At least ada entry gak pagi tadi, which dimasukkan dlm kul 1 pagi. Giler. Tk boleh tido plak. Smpai kul 3pagi. Tu pun seb bek internet tak leh connect, kut tak mau smpai kul 6 aku tak tido. Tatau pasal apa tak leh tido. 

Mana pigi?? Majuk ka?? Hahahhaa.. merajuk la sgt kan. Hahahhaah...

Aku outstation lah. Pegi 2 negeri dlm 1 hari. Owh..bkn nak menunjuk ya kata haibat nau gi o.stesen 2 negeri. Namo, namo..not gud, not gud.. (smbil tgn goyang2 mcm Fauziah Nawi buat kat kump. Sepah ke sapa retu). Pagi gi Melaka jap. Gi kul 8.30pg-kat hway ujan lebat-ada keta BMW accident-nyaris tak melompat ke laluan sebelah-tu la bwk lagi laju laju hari hujan-smpai cawangan on 10am-buat keja-gi lunch-lauk ikan keli goreng cili yg sedap-lepas tu gerak balik KL-smpai opis 1.30pm.

So, rilek rilek jap. Then anak buah aku gitau nak gi Rawang plak. Mula maleh nak ngikut. Bos pun g gak. Pehtu dpt call dlm kul 2 tu, ada keja yg buat aku pening pening, so nyer aku gedik gedik nak ikut pi Rawang. Maleh nak duk opis. Kul 3pm cabot gi Rawang lak.

Kan...2 negeri dlm 1 ari. Melaka n Selangor. Ngehehehhe. Tp hasilnya. Pening neh.

Byk benda lum setel ni ekceli. My LNPT itself tak siap lagi. Anak2 buah aku suma da antar kat aku. Tp aku lum nilai lagik la. Aku igt kena bawak balik gak ni. Smlm bos siap masuk bilik tnya aku nyer LNPT. Aku just jawab 'jap Puan...sy lum masukkan pencapaian sebenar'. Argghh...apsal tah aku bertangguh je nak buat. Suppose hantar smlm ke dia. Waaa...nangesss...ok, esuk buat oke.

Haa....tiket kat NN pun lum gi amek. Pastu JJ pun ada SMS on my bufday retu suh p amik voucher. Biasa la tu kan. Yg kalo kita nyer bufday dpt voucher tu kan. Suma yg JJ members ada dpt kan. Bkn aku nak meriak riak tau. Lesen keta pun tak renew lagik neh. 19hb tarikh matinya. Renew 3 thn terus sudehhh...

Ala, aku nak mintak maaf jugak pada yg tag GA, Contest suma tu, aku lum sempat nak buat. Huu... sure ada yg serik nak tag lagik pas ni. Ummm...cena eh nk ckp. Umm...buat blog khas utk contest je aci tak?. Tehehehehe. Mcm la rajin nau nak masuk mcm che puan Nana Mama Damia tu kan. Teheheheh.

Ok lah. Tu jer. Babai.

4 juta komen

akak.. terasa. kekekekeke.. hope akak tak marah yer pasal entry tu. Sumpah bkn ckp pasal akak tau!

aku pun banyak hutang tag :(

Salam...

Reen nanto dtg blog amik award ya

http://ellismelia.blogspot.com/2010/12/deqlis-nak-kasi-award.html

Lekat Lekit :
Takde la yunk. Akak oke je. Think +ve kan :))

Maria :
Kan?? Tag award aku tu pun ko lum buat kan?

Deqlis :
Haa...nati amik tepek kat blog ni eh..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign