Pages

13 December 2010

~Happy 2nd Wedding Anniversary to Us~

 Ok. Napaknya hampir ketujuh tujuh yg di s.listed kan telah memberikan jawapan. Cuma ada 2,3 org yg mungkin terlepas pandang or tak bkk blog lagi. Mana yg ada no. fon dkt aku, mmg aku msg la kasik alert (teheheh...Maria smpai call balik tnya award apa? s.listed apa? ). Hehehe. 

Napaknya ada yg bagi bebtul tepat jawapannya. Ngehehe. Apa pun esuk baru ku published kan suma jawapan tu sbb nak tggu org yg tak jawab lagi tu jawab gak. Jika pagi esuk tak masuk lagi jawapan derang. Trus la published n annouce kan pemenang Top Commentator tu yer.

Owh. Tiket pun lum amek kat opis Nuffnang. Tiket wayang pree tu. Aloh. Esuk my dear kena attend course ke ah. Kalo kena attend course, tak dapek la amek lagi. Aku tau tu tau la nak pegi opis situ, mmg dkt banget ngan umah guwe. Tp nyer, maleh oih nak drive. Ha. Penyakit tul tau bila da biasa duk tpt duduk co-pilot nih. Kalo buleh mmg aku malas tul nak pegang steering tu. Bak kata kawan aku si Shah tu, kang ditariknya balik nikmat tau memandu tu baru tau. Huhu.

Igt nak la amik tiket tu reni supaya esuk aku leh tgk. Tp nyer. Dek kerana tggu bos nak ke S.Alam, langsung la tak pegi.

So, kalo dpt awal tiket tu, aku boleh bagi pada pemenang top commentator tu, if tak dpt aku ganti ngan voucher JJ lah yer. Tgk cemana nati yer.

So, mlm ni ptt gi makan2 celebrate our 2nd wedding anniversary. Tp nak gi mana je dari opis kiterang kat Jalan Conlay nih? Royale Chulan. Hahahah. Oke gak tu. Jalan kaki je. Or else RSM. Mao? Tehehehhe. Tatau lagi lah. Nati pikir. Mlm ni aku blanja lah sempena anniversary nih, esuk baru  my dear blanja sbb esuk baru buffday aku. (ha....byk hint pada soklan aku tadi kat sini).

Tkde idea lah nak makan kat mana. Silap silap beli bungkus, tutup lampu, candle lite dinner ja kat umah. Boleh gitew? Miahahahah.. Pening kepala pulak sbb tertido dlm keta masa balik dr S. Alam tadi. Jadi mcm takde mood lak. Postponed ari minggu lah. 

Err....any idea tpt best yg nak celebrate?? Entah lah..tetiba buntu!

Utk my dear asben, selamat ulangtahun ke2 perkahwinan kita. Terima kasih kerana menjadi suami yg terbaek utk syg. Moga ikatan ini akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat. Love u always... (ok..mengaku, mmg rasa dlm ati ada taman je buat ucapan kayak gini..tehehehhehe)

16 juta komen

happy 2nd anniversary reen...

ala... aku hari ni 'mati blog'... komputer dah kena pack... tak leh buat ape... tunggu sampai tpt baru... pun kena tunggu lagi... network ok ke idak... :(

Salam ..
happy anniversary ... semoga panjang dan kekal .. amin.

happy 2nd anniversary, reen... moga2 terus berbahagia ke akhr hayat

happy 2nd anniversary Reen..:-)

wah selamat hari ulang tahun perkahwinan & nak wish besday sesiap. Hepi birthday yer akak stobero.. masih sweet mcm stoberi kat cameron highland gitu

masih jauh lagik perjalanan uols nie....hehe hepi anniversary tau...

hepi aniberseri kak reen!
moga hubungan bersama suami kekal dunia dan akhirat. Amin..

hepi anniversary for both of u..
semoga cinta kasih sayang kekal ke akhir hayat,semoga dipermudahkan rezeki yg istimewa itu, semoga berbahagia selalu..=)

happy 2nd anniversary ida,
muga bahagia n berkekalan hingga kehujung nyawa ya!
insyallah tahun depan leh la sambut ngan anak2..

Wah..happy annivesary u!And nak kepochik...tiket wayang aper tuh???

Reen, happy Anniversary yg kedua. Kebetulan tarikh anniversary kita sama yek..Tahun depan boleh la kita plan buat sambuatn bersama...nak tak? Happy besday jugak untuk hari ni....

Hepi 2nd Anni...Doakan untuk sgala yang terbaaaeeekkkk dlam hubungan kalian...Sabar,sabar,sabar selalu yeee... :)

hepi anniversary kak reen..
semoga dimurahkan "rezeki"..
AMIN..

Mama Aizara :
Tenkiu mama aizara :))

Maria :
Tu mau 2,3 mggu baru leh online kut. Tehehehhe

HH :
Mekasih.. err.. apa yg semoga 'panjang' tu. Huhu. Owh..pjg jodoh eh :))

Liza :
Mekasih Liza.. Insyaallah..Amin...

Deqlis :
Tenkiu Deqlis :))

Lekat Lekit :
Ye...maceh..moga terus sweet la..namo yg sour tu kan. Hik hik :)

Hezesuze :
Ya..masih jauh lagi sebagaimana jauhnya impian ku untuk mendaki gunung everest. Eh. eh.. relevan kah??

Anita :
Macehh...lov u..muah muahhh!

cikcha :
Insyallah..moga ada la rezekinya. Amin...

imanmom :
Maceh kak.. ha..sambut dgn anak2 ? adakah kembar 2 or 3?? hihihihi

Appledia :
Tiket wayang sempena befday. Dpt 4 tiket pree. Nuffnang kasik pada 250 members dia yg duk Kelang. Ada kat blog Nuffnang citer dia.

Hawa :
sama ker?? okeh.. hepi anibesari gak.. thn dpn. Insyallah..boleh :))

Adialuze :
Tenkiu yach.. ha..tgh sabar sabar la ni :))

Cute mum :
ya..maceh dik..doakan akak dpt 'rezeki' yg comey mcm Dania :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign