Pages

22 September 2015

Bila Fasha Reply Komen

Fasha mana?
Fasha Sandha la...
Haha. Itu pun jakun nau kan.
Kihkihkih.
Takde la. Memang ada je pun artis yg rajin reply komen2 kita kat IG.
Tapi, kali ni Fasha bukan je balas komen, malah mendoakan lagi.
(mesti ada yg kata, apa lah sangat kalau artis yang doakan, bukan para ustaz dan wali pun.. takpe lah. Up to u lah kan... huhu).

Meh la ai citer cemna tetiba plak Fasha balas komen kt IG. IG dia lah. Bukan lah IG aiols. IG aiols katup. Private n confidential. Gitew.
Kisahnya Fasha ada up gambar dia n husben dia and tulis notes begini :


Kebetulan pun, mmg aku tgh on TTC treatment kan, so macam nak say TQ lah sbb dia memahami kami para TTC'ian ni.
So, aku pun tulis :
"beautiful notes from beautiful person. Thank u Fasha kerana memahami. Being "childless" selama lebih kurang 7 tahun memang mengajar erti kesabaran dan mendekatkan diri dengan Allah. Dan sekarang saya on TTC treatment"

Lebih kurang gitu lah sbb aku pun tak ingat dah. Nak carik balik komen tu dah malas sbb banyak komen dalam gambar tu. Dan ramai jugak lah yang dia reply. 


Sebenarnya bukan lah nak di up kan sangat cerita Fasha Sandha balas komen nih.
Kemaruk benau pula nampaknya kan.
Sebenarnya nak highlight kan, ada yg masih prihatin ngan nasib TTC'ian. Dalam ramai yang menyampah dan asyik kata kita meroyan, ada yg masih memahami.
Terima kasih Fasha.
Dan terima kasih pada semua sahabat yang memahami juga sentiasa menyokong.


Doakan ada rezeki kami kali ini. InsyaAllah.....

12 juta komen

saya penah rasa, walau hanya setahun, saya tau cemana rasanya..
dan saya sangat kagum pada kawan2 yg tetap bersabar, tetap berusaha, tetap kuat semangatnya walau dah cecah 5-6-7-8 thn perkahwinan... saya sgt kagum sbnrnya! sbb org2 ni sgt KUAT! Allah beri ujian tu ikut kemampuan kita hadapinya kan? :)

in shaa Allah ada rezki nya nnt. in shaa Allah.. saya sentiasa doakan yang baik2 utk kawan2 saya yg ttc ni.. sangat-sangat-sangat mendoakan...

sentiasa doakan rakan2 TTC lain...
inshaAllah..rezeki pn stoberi kali ni... :))

sejuk ati baca tulisan fasha... x kira la doa dari sesiapa pun... alhamdulillah org tu nak doakan kita kan... kita x tahu doa mana yg Allah makbulkan...

insyaallah usaha tangga kejayaan .. amin.. yg penting ada usaha, tawakal dan doa ...

ida perasan jugak. TAPI xnk tegur dalam tu. hehe ida senyum jeee nampak kekda komen. heee

InshaAllah, sy doakan ada rezeki akak kali ni. Aamiin.. <3

wahhhh.....kagum sangat.....
InshaaAllah......utk semua yang senasib dgn kita
moga terus diberi kekuatan dan rezeki dari Allah...
kalau 7 tahun kita boleh bersabar....andai Allah menguji lagi....
kita harus tetap akan bersabar dan redha....
yang penting...usaha, sabar dan tawakal....

Lia doakan yang terbaik utk kekda....aminnn... =)))

aminnnnnn...moga ade rezeki kite..

insyaalaah...

NAD :
Itu janji Allah dalam Al-Quran.. jadi jangan resah dengan setiap ujian menimpa :)


MAG :
Terima kasih.

ST :
Kan.. biasanya orang mesti kata kita ni meroyan la apa lah. Tak kena mmg la sedap berkata. CUba nanti dah kena, atau ada anugerah/ rezeki yg Allah beri ditarik balik. Masa tu baru tahu cemana rasanya.

MASYA :
InsyaAllah.. :)

EIDA :
Hihik.. senyum je yer.. amboii... lenkali tegur la.. hikhik :D


NADIA SHAFIQA :
Tenkiu laling :)

ALIA :
InsyaAllah.. terima kasih :)


ANN :
Ye.. InsyaAllah.. :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign