Pages

1 September 2015

1 September 2015

Sebulan lagi ke quarter terakhir tahun ini.
Januari sudah.
Februari sudah.
Mac sudah.
April sudah.
Mei sudah.
Jun sudah.
Julai sudah.
Ogos sudah.
Now September datang.
Sudah lapan bulan di tahun 2015, apa pencapaian kita?
Apa kita dah buat untuk diri kita sendiri?
Jangan kata untuk negara la kan.. tinggi nau tu.. huhu.
Tapi, kalau ada, pun bagus jugak lah kan.

Setakat ni, untuk tahun ni, Alhamdulillah.
Mujur ada progress. Untuk diri sendiri lah secara khususnya.
Terima kasih pada sahabat2 yang selalu memberikan dorongan :)
Untuk organisasi pun ada.
At least, ada something lah kata orang tu.

So, stay tuned.
Kita sama sama berdoa agar semua urusan kita dipermudahkan oleh Allah.

p/s : Harga minyak September 2015
RON95 - RM1.95 sen seliter, 
RON97 - RM2.35 sen seliter 
Diesel - RM1.80 seliter 


5 juta komen

hari berganti hari, minggu berganti minggu, bulan berganti bulan.. cepat btl berlalu tanpa disedari. Moga ada perubahan yg telah dilakukan.. InsyaAllah..

salam september :)

Akk x boleh komen kat entri melawat org sakit tu. kenapa ek.

Bulan sept ni bulan kelahiran 2 heros akk. Maknye pulak yg eksaited

SEERA ROSE :
Moga ada perubahan dan moga ada terbaik yang kita dah buat utk tahun ni :)


IBU LALA :
Tak tahu la kakak.. Sweet Tooth ada komen kat entry tu. Buleh je pula :)

Harap...disetiap langkah kita pada hari2 yang akan datang
diiringi dengan kebaikkan demi kebaikkan...
semoga apa yang dihajati dapat di capai...=)))

ALIA :
INsyaAllah..moga kita juga sentiasa berada dalam rahmatNya :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign