Pages

29 September 2015

AidilAdha 1436H

Udah seminggu rupanya tak update entry.
Berhibernate jap seminggu.
Tak cuti pun raya haji.
Tapi, last minute ambil cuti hari Selasa.
Then dapat MC dari Rabu - Jumaat (kira 2 hari je lah kan. Khamis tu mmg cuti raya haji).


So, how my AidilAdha?
Tak balik kampung. Mak beraya sini since abangcik n famili beraya rumah mertua dia kat Kuang. And mmg turn kami beraya kat PJ. Plus mmg tak buleh nak travel jauh masa tu.

Alhamdulillah. Okay aje beraya sini kan.
Buat rendang kerang, kuah kacang and nasi impit.
Mak ada, mak masak. Menjadi lah kuah kacang tu. If aku yg buat, harus entah hapa jadinya.
Tolong sesket je sbb mmg hari Rabu tu kena bed rest.


Jadi, this year no daging korban.
No balik kampung.
Dan paling best. Takde terperangkap dalam jammed *ikon orang joget joget*

Ambik dari balkoni rumah. Dah dekat tgh malam masa ni.
Malam raya tu (Rabu malam). Highway DUKE.

3 juta komen

jenguk dr umah je ek tgk jem ke idok hehe

Salam aidiladha kekda...=)))

have a gud rest kekda!!!!!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign