Pages

12 February 2015

Current Obsession ~ Bawal Maira by Benang Hijau


Obses!
Suka!
Mudah dibentuk.
Boleh pakai pelbagai gaya.
Tak rimas kalau pakai untuk travel.
Sekarang dah ada 8 pasang.
Mungkin akan bertambah.
Harga pun sangat berbaloi.

Mula beli sepasang kat booth dia masa kat VF Matrade last year.
Pastu jatuh cinta. Beli lagi beberapa helai online [link : bawal ruffle]
Pastu beli lagi kat booth dia buka masa kat Stadium Shah Alam last Sunday.


Tekun nya kak oi memilih.
Entah bila lak bebudak BH ni amik gambar ni.
Tau2 dah masuk IG.
Dak Myra yang tag. Huhu.

MyDH pun suka, jd tu yang semangat nak beli.
Tu hari yg beli online beliau belanja. Hikhik.
Beliau mmg rimas if aiols pakai lilit2 shawl tu.
Tapi, kadang dia malas nak cakap apa2.

Suka lah uols.
Tak boleh jadi nih.
Mujur dia tak bukak kiosk/butik area KL nih.
If not.. mmg tetiap minggu la kot ai berkunjung. Muehehe
Jadi, yang ini mmg lah hashtagnya #puanstoberisuka.
Dah 2x kot buat entry :)

p/s: Masa gi kat stadium ni byk betul orang jual aiskrim pasu. Trending kan skrg. Abis dah trend jeruk mangga asam boi. Tapi, buat masa ni takde rasa lagi nak try. Takpe lah. 

4 juta komen

lama dah tak pakai tudung bawal

same la kita kekda! bawal tetap dihati hihiihii

tdung benang hijau best. mula2 beli satu je konon nak try je dulu. last2 semua warna rasa nak beli.:)

Diana ikut mood...kadg2 pakai bawal..kadh2 lilit, kdg2 main sarung je.*_*

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign