Pages

18 February 2015

Happy Chinese New Year!


 

Gong xi fa chai.
Happy Chinese New Year.


Dan happy long weekend.
Kira macam long weekend lah jugak kan sbb cuti sampai Ahad.
Ramai yang tanya aku gi mana cuti 4 hari.

Jawapannya - mmg tak kemana mana.
Ramai cam tak caya dan tanya "balik kg pun tak?"


La. Mengapa kah?
Mmg plan nak rest and rilex kat rumah je.
Kemas kemas rumah. 

Bukan senang yer nak rest n rilex straight 4 hari camni.
Ini lah masanya.
Kalau nak keluar pun, gi sini sini je. Shopping ke apa ke.

Eh. Tgk wayang pun cam menarik. Apa je citer best skrang ni.
Tgk kat Quill City Mall, pastu makan coklat, pastu shopping kat Jusco.
See.. dah ada plan kan.. Hiks


Jadi,

3 juta komen

happy chinese new year! best wooo jalan jalan hujung minggu rehat-rehat kat rumah. layan movie kat rumah pon best.. hehe

selamat cuti panjang.. wiwiwiwiwiiwiii

Kingsman mcm menarik. baru suh hubby downloadkan. heheheh...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign