Pages

16 June 2014

Hijab Fair & Pekasam Daging

Sabtu - Hijab Fair.
Ahad - Pekasam Daging.

Tu lah xtvt weekend tu hari.
Hari Sabtu ke PWTC. Yang KLIHF tu.
Pergi dengan myDH. Syukur rahmat pulak dia nak teman kan.
Bukan per, sblm g pwtc tu ada pergi tmpt lain yg dkt2 situ gak.
Kami naik tren ja. Senang.
Tapi, malas nak citer ah pasal KLIHF nih.

Satu apa pun aku tak beli. MyDH kata "kita ni buat lawatan je eh?"
A ah. Buat lawatan, sambil bagi singgit sorang kat organizer (T____T).


Orang ramai giler. Nak tgk/belek produk pun payah. Jangan kata nak beli.
Aku nak carik dress sebenarnya. Tapi, apa pun tak dapat.
Pulak tu ada artis la hapa la kt booth derang. Lagi la cam trus blocked tak boleh jalan.

Eii. Kuasa lah aku nak pergi dah fair camni lagi.
Matta Fair, Book Fair pun tak cemni.
Bukan sbb fair tu takde tarikan, tapi fair camtu derang sewa banyak tingkat. Walkway luas. Jadi, ada la rasa selesa.
Ini... 
Dah dah. Malas nak citer.
Aku pun bukan hijabista tegar. Dah kertu ni, takyah nak hijabista sangat lah. Beli online lagi senang.

Keluar situ, masuk Franchise expo ke apa ntah namanya.
Masuk free. Dapat makan eskrem Tuti Fruiti. Kenyang gak. Haha.

Ahad.
Pekasam daging. Beli kat Pesta Kedah. Kat TTwangsa.
Event ni cam orang tak berapa tahu.
Aku tahu pun sbb aku follow i.g Nadya Nissa.
Nak carik laksa kedah. Lama tak makan.
Pastu jumpa pekasam daging.
Try rasa. Sedap pulak. Terus beli. Malam goreng. 
Sedap. Pastu ada rasa masam2 sket. Hiris nipis2, goreng garing.

Itu je lah. Xtvt weekend.
Weekend depan ada sukan n family day ofis kat Melaka.
Weekend lagi satu - dah nak puasa.

1 juta komen:

mujoolah x kena bebel dgn en suami yer bwk pg tempat gitu hihihihi .. klu x naya.. berdesing.

dah nak ramadhan lg 2 minggu jer... jatuh hari ahad pulak tu..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign