Pages

16 December 2013

Oh My.... Pandora

Rata-rata orang memperkatakan Pandora kan. Trend pun skrg. Tapi dah 3 tahun pun mendalah ni ada kat Msia nih. Skrg ni baru semua orang dok ber Pandora.
Aku tahannnn je takmo cerita ke-jatuh-cinta-an aku pada aksesori yg satu ini.


Suka. Aku mmg minat je bracelet. Tambah2 ada bijik-bijik (charm) tu kan.
Cam comel je pakai.

Ramai je dah pakai skrg.
Dah ramai je pun yg jual ala-ala Pandora.

Tgk drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta pun, si Mastura (Nelydia) pakai Pandora (tak tahu samada tajaan atau mmg dia punya).

Oke.
Mmg jatuh cinta.

Cuci cuci mata kat website dia - Pandora
Pandora ni ada byk jenis. Gold pun ada.

Tapi yang femes is silver. Selain affordable, nampak sempoi sket kan.
Takde la anak mami sgt. Hikhik. Tapi emas tu pelaburan.... :)

Kat website tu gak kita boleh usha dulu.
Then design.
Then pergi je lah kedai dan beli macam kita dah design. Hoho.

Ni aku saja gatai design sajork. Dapat simple camni pun dah cukup. Hikhik.
Korang yg bekerja tu, waktu rehat kang try design kat sini.
Bes.

Hihi.

Oh. My Pandora.
Rasa2 ada orang bagi ke utk bufday cum anniversary tu ari?
Jadi, boleh kita rehatkan bracelet nikah ni. Dah 5 tahun dia dok kat tangan ni. Ngeee....

Ahaks! Haks. Haks!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign