Pages

8 July 2014

PP Bil. 3 Tahun 2014 : Bantuan Khas Kewangan Tahun 2014


Pekeliling penuh :



Mmg lah dah ada pengumuman.
Tapi, kami di HR esp yg buat gaji, kena tunggu pekeliling nih.
Sbb ada pegawai yang layak, ada pegawai tak layak.

Dah ada Pekeliling baru lah boleh proceed bayaran :)

Alhamdulillah kan. Ada la dari tkde.
Pun begitu, aku kira2, utk family aku je, mmg kami sefamili dapat termasuk la mak yg dapat pencen arwah ayah. Mmg kami semua family kerja kerajaan dan paling majoriti kerja cikgu. Huhuhu.

4 juta komen

alhamdulillah... rezekikan .. jadilah...

Bhgn akaun pun sama, nak bayar apa2 mesti tgk dulu pekeliling..selagi takde mmg jgn harap la nak dibayar..hihi.

Knp ada yg tak layak kak? Alynn layak ker kak sbb sdg bercuti 3 bulan..huhu

maka secara rasminya..kami di finance dept dah mula bz buat payment voucher..hehehe

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign