Pages

9 July 2014

Selamat Bersara

Ini last week. 3 Julai 2014.
Last day for our TKP's kat ofis ni.
Bersara wajib.

Actually, TKP kiterang ni dipinjamkan dari Kementerian.
Jadi, baru 5 tahun lah kami bersama dia.
Dan aku pulak mmg kerja secara direct dengan dia, bermula dia masuk sini lagi.
Sedari dari Unit Aset smpai la skrg, di Unit HR.
Sbb dia jaga under Operasi.

Sebelum ni dia bercuti 3 bulan. Jadi, tak jumpa dia lah dalam 3 bulan tu.
Pastu last day baru semua kami naik jumpa dia utk bermaaf-maafan (dan bersedih-sedihan).
Aku la tu sedih (T____T)
Sbb dia kata "jaga diri bebaik. Rajin2 berubat. Tahun depan bagi saya 'cucu' "
Trus bercucuran air mata ku ini. Tak jadi nak control macho. Haih. (>_<)

Lagipun, TKP ni nama dia sebijik sama dengan arwah ayah aku.
Tu yg dia kata bagi cucu tu.
Huwa. 
Ai is sad.

Dia memang boss yg memahami. Walau kadang ada gak 'gaduh-gaduh'
Wah. Gitew. Ko hado? 
Takde la. Bukan la gaduh. Biasa la. Adat bekerja. Kadang ada menda yg kita rasa alamak... dah kena buat camni pulak... masa kat aset dulu selalu lah. Huhu.

Tapi, semua tu asam garam kerja lah kan. Boss kot. Kau berani nak ingkar perintah.
Saya yang menurut perintah je le.. hihihi.

Kenangan kami satu bahagian.
Bahagian paling besar kat ofis nih.
Bahagian Khidmat Pengurusan.

Bye bye aboh!
Sobsss......

2 juta komen

bab cucu tu kekda..
memang su pun boleh mengalir laju air mata ni..

uhukkk..abah su ada cakap
bila nak dapat hadiah cucu dari along ni..
uwaaaaaa

wah untungla bos baik.. bos kita baik jgak..tapi x rapat..hahhaha..dia jenis duk bilik je.. :P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign