Pages

24 July 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1435

Oleh kerana ahkak cuti awal, maka kebarangkalian blog pun turut bercuti awal lah.
Takde la kuasa la kan nak selak2 blog lagi.
Dah cuti uols.
Baik layan laman sosial yang lain.
Jadi, ahkak ucap awal2 lah ea.
Kira aci lah yer.

Ahkak tak sempat lah nak reka reka kad raya digital ke apa ke.
Ahkak wish sini je lah ye.

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN


Sesapa nak duit raya tu, 
meh la datang beraya ngan ahkak.
Ahkak ada di Pahang, di KL, di Perak dan di KL semula.
Hihi.




4 juta komen

selamat hari raya kak
maaf zahir batin...

thn ni ada laksa lagi x? hehhehe

kekda, selamat hari raya..mohon maaf zahir batin..semoga selamat semuanya..
ada buat open house tak? ehhehe

SELAMAT HARI RAYA KAK IDA
MAAF ZAHIR BATIN

selamat hari raya, maaf zahir dan batin... esok sy masih kerja lg.. selamat bercuti ... selamat balik ke kg.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign