Pages

30 September 2013

Katalog Tupperware : 1 Oktober - 9 November 2013

Sudah keluar.
tupperware, purple, Oktober

Tema "nurturing to learn, explore & grow"
Ada promo utk botol susu and bekas makanan baby.
Dan yang lelain pun ada gak. Tapi... arggh.. mostly kaler purple plak.

Arghhh... sabar lah wahai hatiii.....

Yg bes n menarik (amik gmbr direct dari katalog dulu nih. Sbb kat website belum ada. Nanti dah ada, baru letak gmbr elok sket yea).


botol susu tupperware
Twinkle Baby Set  RM99.00
(rasa cam nak beli je.. simpan je lah walau
taktau bila nak guna. Haha.
Kasihan pula rasanya dengan diri sendiri.
Nak beli. Tp tak boleh nak guna. Haha)

flask, tupperware, katalog oktober 2013
Hot flask.
RM119.00. Tp kalo beli Twinkle Baby Set atas tu,
boleh beli dengan flask ni dengah harga RM89.00

katalog tupperware oktober 2013
One Touch Set.
Purple.
Rasa mmg saya mahu ini. Saya mahu. Saya mahu.
Tapi, bahagian 'kanan' hati saya kata
"aii..kata nak saving lps dah closed deal kat Matta Fair"
How??
Tak, kalau purple mmg saya akan meleleh ailiyo tik tik tik.
Oh. Rega mampu milik. RM1750.00 RM175.00 per set (8 bekas)
(thnks kepada pembaca yg perasan harga mampu milik nih. kuikuikui..
takkan bekas plastik camni rega ribu riban ye dak.
Bole wat down payment kereta dah tu. Kahkahkah) .
Ini mmg bekas kedap udara. 
Rasa mmg nak closed deal yg ni plak.
Kihkihkih.
Mmg tak bole pakai lah...

Bekas bawang ini mmg murah.
Jarang dia dapat murah.
Aku beli masa fair dia kat MV last year.
Pun tak dpt rega murah cam kali ni.



Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign