Pages

10 September 2013

Good Luck, Anak Ku

Lupa plak nak wat entry ni.

Anak?
Anak amik UPSR?

Haha.
Anak saudara. Kira anak la tu kan. Anak kepada abang aku yg ke4. Lagi la ikatan tu kuat.
Orang lain, yang sebaya aku siap anak dah amik UPSR. Aku ni.. ha.. menumpang kasih anak saudara je lah dulu ye. Eh. Cam tak relevan ayat. Haha. Skippppp...
Imej : Google

So, good luck utk anak saudara Ucu ni - Fatin Liyana Khairina.
Yang family belah mak dia kata, dia ni sebijik ikut Ucu dia.

Dari badan kecik2 nye (kecikkk keeeewww? -_-"), dari rambutnya. Serba serbi lah.
Ye ke sama?
Takdak plak gambau dalam simpanan PC ni ada gmbr dgn dia.

Tp kalo kat instagram ada jugak lah.
Aku mmg rapat la ngan dia sbb family dia duk kg ngan mak aku kan.
Kalo kiterang ada jalan2 konvoi ke apa, mmg dia takkan naik ngan ayah dia la.
Sure nak ikut Ucu punya.
Retu siap beli slipar stoberi kat aku. Kata mak dia, dia tingat Ucu yg suka stoberi. Oh. Sebak rasa.. Kesayangan nihhh!!

Kalo tahun 2010 dulu aku belikan kat abang dia PSP bila dia dapat 5A dalam UPSR,
ngan dia aku janji nak bawak gi USS kalo dpt 5A. Mula cam nak bawak Legoland, tp cam.. eh.. baik janji yg something lagi bes supaya dia nak buat betul2. Tapi kalo tak dpt straight A's tu, takpe la.. aku bawak gi Legoland jugak lah. Aku pun nak tumpang jugak pegi.. ye lah..kalo pegi tak bawak budak kan cam eh..tak bes.. hihihi...


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign