Pages

21 June 2013

Tuhan Sedang Menguji Kita

Memang tajuk tu tajuk buku pun.

Buku tulisan ustaz Kazim Elias.
Lama dah beli. Masa Pesta Buku 1Malaysia bulan Februari tu ari lagi.
Tapi nk menghabiskan.... amboi aih... payah sgt aih.
Kalo novel tu, sehari boleh abis kan.

Eh. Sebut pasal novel, da lama aku tak post entry pasal novel ya.
Hurm. Aku stuck kat satu novel ni.
Rupanya kalau tebal sgt aku jadi bosan plak nak baca.
Jadi, stuck. Lps tu trus rasa malas. Tggu la bebila sambung.
Dpt cuti 3bln plak ke nanti. Eh? Manade cuti 3 bln. 2 bln ja. Hihi. Tp tu entah bila la kan.

Oke, lupakan perihal novel.
Akhinya habis juga aku baca. At least, ada juga buku ilmiah yg aku baca semasa m.c ni.
Sungguh, tenang je jiwa bila baca.

Pada siapa yg dah beli, tp tak baca lagi, cepat2 baca. Mmg bes.
Kadang2 ada lawak juga. Cam yg dalam rancangan Kalau Dah Jodoh tu la.



Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign