Pages

11 February 2016

Matta Fair Dan Pesta Buku 2016

Coming event yang mmg aku tak missed.
Tapi, tahun ni pesta buku mmg kena "missed out" la gak nya.
Sbb buatnya jauh nau.
Ai is sadddd...

Matta Fair


Cuti sekolah masa ni.
Rasa macam nak pergi. Umm.. nak pergi ke tak?
Orang mesti ramai. Tapi ai is suka ja. Best per. Senang nak gi. Naik tren. Gi awal2 atau lps asar.
Nak carik apa lagi?
Haha.
Nak tgk promo murah2 utk bln 4. Kat PD ke, kat Sepang ke. 
MyDH ajak makan ketam kat Sepang. Tp dia nak bermalam. Katanya Hotel Seri Malaysia cukup lah. Haha. Eh. Dapat Avani pun best kan. Tak pernah pegi situ.. siannya ai.. huhu :P
Keterangan lanjut Matta Fair - [link]

Seterusnya.. Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur - PBAKL.
KL apa nya. Dah tukar tempat kat Maeps. Selangor tu bukan KL lagi dah.
Bila baca kat FB, ada orang komen - dia tukar tempat sbb kos sewaan PWTC dah naik.
Hurm. Ye lah kot. Macam event lain tu pendek masanya. Pastu ada yg berbayar nak masuknya.
Kalau dari dulu buat Pesta Buku ni berbayar pun orang tak kesah kot. Contoh, yg budak sekolah beruniform atau yg bawah 18 tahun kena kan lah singgit ja. Student U - dua ringgit. Public - 3 ringgit. Okay ja kot. Alangkan Matta Fair tu pun orang boleh je bayar kan. Sorang RM4.  Ada yg tak kesah pergi hehari (weols lah tu - last year. Dah RM16 kesitu ja).
Entah la. Maybe kalau tetiba berbayar harus orang bising kan.
Takpe lah. Buat lah mana yg patut. Kekadang kita harus juga berubah kan?


Tarikh Pesta Buku tahun ni : 29 April - 9 Mei 2016
Save the date utk peminat2 buku 

1 juta komen:

Avani best kekdaaaaaaa. tidur sana tau!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign