Pages

22 February 2016

Coklat Sana Sini

Mudah kan sekarang.
If rasa nak makan, order je.
Tu hari tgk kat FB ada orang share resepi cream puff choc ni. Eh. Kuasa lah nak buat kan. 
Apa guna ada kawan bakers kan.
Harus terus w.app dia, tanya boleh tak dia buatkan.
Mesti lah boleh... hihik.
Sedap woih puff choc dia. Cream melimpah2. Masuk peti ais, makan, macam makan aiskrim pun ada.

Lps tu, kalau nak kunyah2 cookies ke apa pun mudah ja.
Ni order dari member office.
Dia pun amik kat orang, so tak boleh nak promote ke apa.
Tapi sedap woih, sbb baru kan.. jadi, nikmat makan dia tu.. sebalang tu boleh sekali hadap.
Tapi berpada pada lah kan.. esuk esuk pun nak hidup lagi. Hihi.



1 juta komen:

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign