Pages

22 October 2015

Kursus Induksi

Ini kejadian last month. Sebulan lebih sudah.
Kalau tak jot down sini, nanti takde rujukan plak.
So, mari cerita.

Berkampung kat The Zone dari 17 till 20 Sept. Kursus Induksi utk staff baru.
Kali ni jadi fasilitator. Ceh.. ye ye oo je. Fasi la sangat kan.. Haha.


Lagi lagi The Zone. Macam kan dah takde tempat lain plak.
Tapi okay The Zone ni. Bilik pun besar. Makanan pun best.
Kat sini dessert dia mmg best.
Aku suka betul sago gula melaka dia.
Hehari aku tibai makan.
Yang best masa depa buat pembentangan kumpulan.


Then, aiols jadi cam ala ala juri lah.
Bagi komen, and bagi soalan secara spontan.
Ala saja suka suka je kan. Tapi ada markah tau....

Makan. Makan dan makan.
Ni malam last. Ada BBQ dan bermacam makanan. Malam minggu mmg ada pakej BBQ kat hotel ni.

Ni plak last day- Hari Ahad.
Hari Ahad mmg ada high-tea kat hotel.
Makanan seme best dan pelbagai.
Itu ai amik laksa, sate dan tak lupa sago. Hehe.


Last day.
Grup photo.

Selamat bekerja lah uols untuk tempoh lebih 30 tahun lagi. Hihi :P

2 juta komen

hehehe...kalo program company i buat hotel mmg kompem i akan makan banyak :-P

ida suka makan! sehari 6x HAHHAHHA

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign