Pages

26 October 2015

Coming Soon Movie : The Hunger Games


Release date kat Malaysia : 19 November 2015.
Save the date okay.
Tapi masa tu dah nak cuti sekolah. Sure la penuh.
Kena ambik early bird lah nih.

Dah terlupa dah mockingjay part I tu ari.
Kalau kat HBO sure ada dah back to back dia ni.
Abis, HBO pun dah potong. Huhu.
Last skali tu ari yang Peeta macam dah tak kenal Katniss.
Takpe, nanti baca balik buku dia sket.

Best tak best citer ni, ikut minat genre memasing lah kan.
Cam aku, mmg suka movie yg camni. So, ai mmg suka dan rasa best lah.
Orang tak suka dia kata tak best lah.
So, terpulang memasing yerp.

2 juta komen

movie fav andi ni. ntah die tahu ke tak citer ni nk tayang next month. balik kang bgtau die hihihi

tak sabarrrrr nak tengok kebangkitan katniss hehe

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign