Pages

2 October 2015

Tenangkan Minda.


Lama dah tak berhibernate dan rest kat hotel.
Memang ada pergi hotel. Tapi, itu jaga kursus la apa.
Ni nak pergi tenangkan fikiran sebelum tunggu 'result'.

Nak check in - lepak bilik - makan tidur semua pun dalam bilik - pastu terus check out.
Takmo bersesak carik kedai makan, takmo turun naik kereta jalan2 la apa la.
Nak rest sebetul betul rest.
So, esuk nak pergi rest.

Ad hoc plan. Last Monday baru booking bilik hotel.
Nasib baik bilik ada lagi. Dan harga still reasonable.
Tak jauh dan tak dekat.
Heharap semua berjalan seperti di plan.
Dan harap juga tidak terlalu berjerebu.
Nasib baik bilik takde balkoni. Tapi masih sea-view facing.
Oh. Tazabarrrrr =)

4 juta komen

best! best! have a good rest :-)

Yeayyyy.....tenangkan fikiran....everything gonna be just fine.....

enjoy kak!!! jgn pk ape2 just relax jek tau!

selamat merehatkan minda kak!

adakah kita ke tmpt yg sama? hihihi...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign