Pages

25 September 2012

Edisi Housewarming : Tetamu

Thanks to mereka yg hadir. Saya sgt2 menghargai. Again, maaf jika ada kekurangan.
Saya paling terharu kawan2 alam maya yg ada setghnya belum pernah jumpa, tapi sudi juga datang. Mostly rakan alam maya yg sy jemput semua dtg. Terima kasih berbanyak yer. Sudi juga jengah teratak saya ni. Huhu.

Rakan blogger : Nana, Syana (1st time jumpa ni), Cha Hijau Cantik (juga 1st time jumpa), Nita (lama da dia tak update blog), Ejamaria, Suria Qistina.
tpaksa pinjam anak sedara utk kasik balance.huhu.
Nita. Tk smpt nak layan dia sangat. Thanks tau sudi dtg.
Rakan TTCian : Susu (1st time jumpa, aku leh tak cam, orang lain aku cam je. Mengong), Mar ngan baby Khadeeja yg super cute..gewaammm), Eida Baharom, CINTA, Yannie.


Rakan seporem mesra dot net : Noor Ain, Kak Lyn, Hasta - Jamilah Jamil, Dee, Fiza, Aishah Shamill
Rakan seofis : Bos saya, anak2 buah saya (Syira, Dila, Kak Ju n Nani), rakan2 sedepartment saya (En. Adzman, Zaim, Shahrir, Mama Kak Saba, Fara, Zahida, Fiza, Madi n Masz, Kak Azie, Kak Wannor, Kak Ain, Yam, Habsah, Zura, Kas As, Kak Fiza, Faridatul, Nana Liana, Kak Liza, Faizullah, Ungu Velvet n adik Pelangi nyer. Hihi)
Rakan sekolah : BFF saya - Zirah
Ex-housemate : Elly

Sedara mara saya esp kazen saya dari Serdang yg byk membantu hingga tamat majlis - Norlida n asben. Dia la tolong cucuk2 buah utk choc fountain, tlg goreng mee segala. Next time kita buat steamboat pulak yer. Serta family in law yg menolong pagi2 tu.

Juga utk segerombolan rakan2 myDH.

(ada lagi ke nama tertinggal yer)
Syana - Elly - Kak Lyn n Hasta - My Kazen
Maaf, maaf dan maaf sbb tak dpt nak layan sgt. Adoi...


Pada yg bawa buah tangan, ole ole ni, terima kasih bebanyak juga. Ni seme tahu kegemaran saya ni. Bekas stoberi, coaster kaler purple, bekas tupperware kaler purple! Itu saya tak pasti siapa yg bagi, tp mmg bes lah sbb saya masih belum ada bekas aiskrim tu. Huhu.

Dan pada yg tak dpt datang..usah la risau. Saya cuma menjemput... tak dpt tu tak mengapa. Bak kata orang tu, tak jemput kang ada pula yg berkecil hati kan.
Lagipun jemputan lain mmg ramai, kut seme yg datang, kami tuan rumah pulak risau. Haha. Oke, joking... tkpe.. ada rezki lain saya buat lagi :)

Lagi gambar dan cerita ada di blog mereka:
- Susu
- Nana 

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign