Pages

14 September 2012

Edisi Busy. Super Busy.

SILENT MODE!

Haha. Silent la sgt.
Busy sebenaunya. Busy.
Terabai blog lagi.
Cipta rekod. Bulan 9 ni byk terabai.

Masih tak dpt nak adapt dgn new life kah?
Jadi penduduk di tempat yang baru.

Lagi dgn status student baru.
Lagi dgn tugas nak lantik orang baru.
Seme seme pun baru.

Busy.
Super busy.

Lappy pun tak pernah ber on sejak duk di KSU.
Dan tak pernah ber online lagi sejak duk di situ.
Rugi bayar broadband untuk bulan ni.
Oh. Termasuk esuk, da 1 week aku jadi penduduk KSU.

Walo baju bajan masih duk ada kat KB.

Busy.
Super busy.

Kotak kotak pun still tak berkemas.
Kena kemas laju laju sbb weekend ni nak amik mak.
Lps tu, next weekend - plan nak buat housewarming.
Jemput datang ya. Insyaallah mmg akan di open dari jam 10 pagi - 10 malam. Jemput datang, at ur convenient time. Kalo rasa dalam masa 12 jam tu tak dapat nak datang, datang je lah bebila. Pun buleh.
Kad jemputan dah ada, tp map belum siap. Tak reti aku aih. Eh, skang seme pun pakai smartphone kan, kalo takde GPS tu, guna je lah maps application. Buleh kan?

Busy.
Super Busy.

Akhirnya aku decide amik 2 kelas je sem ni.
Biar kualiti, bukan kuantiti.
Tu pun nati busy la tu. Grup seme dah ada. Sebuk buat assignment pulak lah.

Busy.
Super busy.

Dah interview haruslah keluar surat lantikan.
Tahniah kepada pegawai2 baru yg dilantik.

U're the chosen one. Dan diberi kepercayaan oleh pihak atasan.
Jalankan tanggungjawab dengan sebaik mungkin.

Amanah.
Untuk organisasi kita. Dan amanah dari Allah juga.

Oke. Tu je lah.
Tatau bila boleh membebel cam biasa.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign