Pages

25 September 2012

Edisi Demam Adam Dan Hawa

Kredit : Astro
Orang lain dah tgk berbelas belas episod aku. Aku baru hegeh2 nak tengok.
Aku mmg camni. Orang ramai suka tgk tu lah aku cam malas nak tgk.
Cam NurKasih, Nora Elina ke apa seme tu. Selamba je aku cam ah, lantak lah.
Lagipun masa dia start - 27 Ogos kan?, aku manade Beyond.

Bebudak ofis siap donlod segala.
Aku?
Mmg tak la. Aku mmg tak sker nak tgk skrin kecik2 ni. Eh, bukan kata amboi, belagak nak mampos lak kau ni tak suka tgk skrin kecik. Bukan..... aku tak selesa nak tgk movie ke drama ke dlm PC apatah lagi lappy. Tak puas sebenarnya. Sbb tu kalo dak Zaim donlod movie, pastu aku save dlm pen-drive ke dia burnt CD ke, mmg aku tak tgk semula. Cam citer Smurf. Ada je dlm thumbdrive. Tak tgk langsung pun.


Novel dia, rasa cam dah baca. Ntah. Tak ingat.
Nk tgk pun dah tgh2. Nak donlod, tgk dari awal, mmg tak kuasa lah kan.
Jadi, bila umah da pasang Asterok, tgk je lah dari episod 16 pun.

Itu pun tak tgk sgt, sebuk susun baju la apa la. Aku rekod je sesiap. Trus utk mggu ni punya episod. Dah. Settle.
Tgk lah, weekend nati ke takde citer bes baru tgk. Marathon je.

Mmg kena rekod sbb takut hari ada kelas tak smpat smpai umah kan.

Itu takpe lah.

Retu last week, aku geram sungguh la sbb tak dpt tgk Waris yg finale episod tu.
Grrrr... sbb tu aku hangin ngan Asterok tu. Suppose kalo dia siap pasang hari Khamis tu, aku dah senang lenang tgk. Ini dah dtg, siap balik plak sbb tak bawak besi. Haih. 
Nak tgk kat TonTon? Mmg tak la.


Abes? Cemana ending Waris ni??
Heh!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign